İktidarı çantada keklik gören CHP, kendi medyasının tamamen yandaş olmasını istiyor

CHP yönetiminin farklı görüşlere ve kendilerine yönelik eleştirilere karşı tahammülsüz tavrı bir kez daha ortaya çıktı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç kendilerine yakın medyayı tehdit etti. Özkoç, "Bugün CHP aleyhine konuşanları özellikle not ediyorum. Çünkü seçim sonrası ilk olarak “biz de sizdeniz” diye gelecek onlar. Araya karışmasınlar" dedi.

Önümüzdeki yıl yapılacak seçimler öncesi iktirada gelmeyi 'çantada keklik' gören CHP'den kendine yakın medyaya tehdit gibi sözler geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP yönetimine yönelik eleştirel sözlere tepki gösterdi. CHP aleyhine konuşanları 'özellikle not ettiğini' belirten Özkoç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Bugün CHP aleyhine konuşanları özellikle not ediyorum. Çünkü seçim sonrası ilk olarak “biz de sizdeniz” diye gelecek onlar. Araya karışmasınlar! Bize rüzgargülleri lazım değil, değişim için çalışacak neferler lazım. Son güne kadar azimle, kararlılıkla çalışmaya devam…"

KILIÇDAROĞLU VE CHP YÖNETİMİNE TEPKİ DOLU SÖZLER

CHP'li Özkoç'un tehdit dolu sözlerini paylaştığı 16 Ağustos günü Odatv'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetimine tepki dolu bir yazı yer aldı. Soner Yalçın'ın köşe yazısında Kılıçdaroğlu ve CHP yönetiminin dış politika yaklaşımına eleştiriler yer aldı. Yalçın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ve Ukrayna politikasının 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün 2. Dünya Savaşı döneminde izlediği dengeli politika ile benzerlikler taşıdığıa dikkat çekti.

Soner Yalçın'ın "Kılıçdaroğlu’nun çelişkisi" başlıklı yazısının ilgili bölümünde şu ifadeler yer aldı:

"CHP, bir-ki emekli büyükelçinin ampirik gözlemine/ tecrübesine-düşüncesine göre tavır belirliyor, hareket ediyor. Evet, bu isimler Soğuk Savaş dönemi (Batı kaynaklarıyla düşünsel dünyası oluşmuş, sözde uzman) bürokratlardır! Oysa:

Bu dönemin üzerinden otuz yıl geçti; yeni bir dünya kuruluyor, güç odağı değişiyor.

CHP ise ısrarla ezberini sürdürüyor; yeni konsepti filan yok ortada! Farklı demeçlerin sebebi bu…

İnsan sormadan edemiyor; CHP, ABD'nin kasıtlı tırmandırma politikasını analiz edemiyor mu? Tehdidin Asya/Avrasya'dan mı geleceğini öngörüyor?

Ukrayna Rusya Savaşı'nda AKP/Erdoğan'ın yaptığı esnek karşılık politikası İkinci Dünya Savaşı sürecinde İnönü'nün yaptığı aktif tarafsızlık tavrının benzeri değil mi?

Sırf “Erdoğan taktiği” diye CHP bu politikayı nasıl savunmaz? Turizminden enerjiye Rusya gibi bir ülke “ABD istedi” diye nasıl karşıya alınır?

CHP'nin jeopolitik uzmanlara ihtiyacı var; çelişkili dış politikası güven vermiyor."

DAHA ÖNCE DE İMAMOĞLU "VIZ GELİR TIRIS GİDER" DEMİŞTİ

CHP'nin kendilerine yönelik eleştirel sözlere yönelik tepki dolu sözler daha önce de İBB Başkanı İmamoğlu tarafından söylenmişti. İmamoğlu, Karadeniz gezisi sırasında Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile fotoğraf paylaşmasına çok sayıda tepki gelmişti. İmamoğlu ise gelen tepkilere 'Vız gelir, tırıs gider" yanıtını vermişti. İmamoğlu'nun o sözleri CHP'ye yakın çevrelerde büyük rahatsızlığa neden olmuştu.

İktidarı çantada keklik gören CHP, kendi medyasının tamamen yandaş olmasını istiyor ile ilgili etiketler Engin Özkoç CHP Tehdit Soner Yalçın eleştiri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.