Engin Hepileri dizi değiştirdi!

Oyuncu Engin Hepileri, ATV'de ekrana gelen 'Kimse Bilmez' isimli diziden ayrılarak TV8'de ekranlara gelecek olan Evim dizisi ile anlaştı.

Dizinin kilit isimlerinden biri olan Engin Hepileri diziden senaryo gereği ayrıldı. Oyuncu TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Evim dizisine transfer oldu.

Star olma hayalleri kuran, çok güzel ve hayat dolu bir kız olan Sevda'nın, esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali'yle sıra dışı aşkını konu eden dizi, farklı senaryosu ile daha ilk bölümden dikkatleri çekti. Büyük bir keyifle izlenen dizide kilit ismi oynayan Engin Hepileri, Baba Yapım ile 26 bölüm anlaşma imzaladığı için senaryo gereği diziye veda etti. Engin Hepiler'in vedasının ardından diziye Caner Kurtaran dahil oldu.

Başarılı oyuncu Engin Hepileri, bu sırada Evim dizisinde gelen teklifi kabul etti. Oyuncu, yakın zamanda TV8 ekranlarında başlayacak dizi ile izleyici karşısına çıkacak.

Engin Hepileri dizi değiştirdi!

Engin Hepileri dizi değiştirdi! ile ilgili etiketler ATV TV8 Kimse Bilmez engin hepileri caner kurtaran
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.