Engin Günaydın'ın başrolünde yer aldığı 'Andropoz'un yayın tarihi belli oldu

Netflix, Engin Günaydın'ın senaryosunu yazdığı aynı zamanda oyuncu kadrosunda yer aldığı, Taylan Biraderler imzalı kara komedi Andropoz'un ilk görsellerini ve yayın tarihini paylaştı. Dizinin başrollerinde Tamer Karadağlı, Derya Karadaş, Turgut Tunçalp yer alıyor.

Engin Günaydın hem senaryosunu yazdığı hem de kadrosunda yer aldığı yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix, Marmaris’te ailesi ile mütevazi bir hayat süren tuhafiyeci Yusuf’un orta yaş bunalımının etkisiyle kendinden başlayarak tüm hayatını değiştirme çabasını konu alan Andropoz’un yayın tarihini diziden ilk görsellerle duyurdu.

Netflix, Engin Günaydın'lı Andropoz'un yayın tarihini açıkladı

7 EKİM'DE NETFLİX'TE

Netflix, Engin Günaydın ve Taylan Biraderler imzalı kara komedi Andropoz'un ilk görsellerini ve yayın tarihini paylaştı. Orta yaş bunalımına giren Yusuf’un değişim mücadelesini konu alan Andropoz, 7 Ekim’de izleyici karşısına çıkacak.

 Netflix, Engin Günaydın'lı Andropoz'un yayın tarihini açıkladı

Andropoz Hakkında:

50’li yaşlarının başındaki Marmarisli, evli ve iki çocuk babası, tuhafiyeci Yusuf, bedeninin yaşlanmasını kafasına takan bir adama dönüşmektedir. Dış görünüşünü ve yaşam tarzını değiştirmek ister. En büyük hayali ise Meryem ile evlendikleri günden beri oturdukları evden, deniz kenarında bir eve taşınmaktır. Hikâye, Yusuf’un bu evi almak uğruna giriştiği mücadele esnasında kız kardeşi ve eniştesiyle olan aile ilişkilerini odaklanırken bir yandan da Yusuf’un satın almak istediği evin sahibi Mahmut Timuçin’in zengin dünyasının karanlık taraflarına da mizahi bir dille değinmektedir.

Netflix, Engin Günaydın'lı Andropoz'un yayın tarihini açıkladı

Senaryosunu Engin Günaydın’ın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Taylan Biraderler üstlenirken başrollerinde ise; Engin Günaydın, Tamer Karadağlı, Derya Karadaş, Turgut Tunçalp yer alıyor. İmaj’ın yapımını üstlendiği Andropoz’un oyuncu kadrosunda ayrıca Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun, ve Melissa & Merih Dilber gibi isimlerde yer alıyor.

Netflix, Engin Günaydın'lı Andropoz'un yayın tarihini açıkladı

Engin Günaydın'ın başrolünde yer aldığı 'Andropoz'un yayın tarihi belli oldu ile ilgili etiketler Engin Günaydın Tamer Karadağlı Turgut Tuncalp Netflix derya karadaş Andropoz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.