Engin Günaydın neden evlenmediğini ilk kez açıkladı!

Gülse Birsel’in yazdığı “Aile Arasında” filminde başrolü oynayan Engin Günaydın, “Kanal D ile Günaydın Türkiye”den Neslihan Akdaş’a konuştu…

Gülse Birsel’in yazdığı “Aile Arasında” filminde başrolü oynayan Engin Günaydın, samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Engin Günaydın "Bugüne kadar neden evlenip, çocuk sahibi olup neden kendi ailenizi kurmadınız?" sorusuna böyle cevap verdi:

"Büyük bir ailem olmasaydı, ihtiyaç duyardım. Yeni bir aile kurmak benim için çok üzüntülü bir konuydu. Bunu yapamazdım. Ailemle devam etmek istedim. Onlarla tekrar yemek yemek, sohbet etmek... Kültürümü bozmak istemedim. Bütün yatırımlarımı onlar için harcadım ve sonuç mükemmel oldu. Yeni bir aileye ihtiyaç yok. Çünkü mevcut ailemiz çok geniş..."

engin-gunaydin-kimdir

Özellikle komedi içerikli projelerde yer alan Günaydın, özel hayatında da komik olup olmadığı ile ilgili: “Komik olmak çok isterdim, heveslendiğim ve özendiğim bir şeyde bu, çünkü espri çok farklıdır, bazen insanı rezil de eder, ondan dolayı rezil olmak istemem” dedi.

Engin Günaydın neden evlenmediğini ilk kez açıkladı! ile ilgili etiketler Engin Günaydın evlilik aile arasında
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.