"Engin Altay çık açıkla o gece ne yaşandı"

CHP'nin 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Muharrem İnce seçimi kaybettiği anlaşıldığında "Adam kazandı" tweeti atıp sessizliğe bürünmüştü. İnce hakkında o günden sonra bir sürü iddia ortaya atıldı. O gece alkol aldığı, sandıklara sahip çıkmadığı bu iddialardan bazılarıydı. İnce, hafta içi bir genel başkan yardımcısını işaret edip "yanımdaydı ama sustu" dedi. CHP'nin kurultay delegelerinden Ertuğrul Çakman Engin Altay'a seslenip "Yeter o gece ne yaşandı, çık açıkla." çağrısı yaptı.

Hafta içi CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın konuğu olan Muharrem İnce, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminde yalnız bırakıldığını açıklamış, o gece 'Adam kazandı' mesajı atmadan önce yaşananlara ilişkin çarpıcı detaylar paylaşmıştı. 

Kendisi hakkında genel merkez tarafından dedikodu, yalan ve iftiralar yayıldığını belirten İnce, o gece bir genel başkan yardımcısı ile birlikte olduğunu söyledikten sonra, hakkında alkol aldığı yönünde söylentiler çıkartılması karşısında bu kişinin susmayı tercih ettiğini söyledi.

İşte o geceye ilişkin CHP Kurultay Delegesi Ertuğrul Çakman'dan çarpıcı bir çıkış yaşandı. 

Çakman, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'a seslenip, “O akşam genel merkezde veriler kesildi, sistem çöktü. Muharrem İnce neyi açıklayacaktı? İftira ve yalan. Yeter o gece ne yaşandı, çık açıkla. Kemal Kılıçdaroğlu da yalan attı...” dedi. 

Çakman'ın Altay'ı işaret etmesi akıllara "Muharrem İnce'nin o gece yanında olan isim Engin Altay mıydı?" sorusunu getirdi. 

"Engin Altay çık açıkla o gece ne yaşandı" ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP cumhurbaşkanı adayı kurultay delegesi Ertuğrul Çakman engin altay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.