Engin Altan Düzyatan müjdeyi verdi!

Engin Altan Düzyatan, reklam yüzü olduğu ve 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı kampanyanın lansmanında kameraların karşısına geçti.

Ekranların sevilen dizisi 'Diriliş Ertuğrul' ile ekranlarda boy gösteren Engin Altan Düzyatan, önceki gün reklam yüzü olduğu bankanın Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanında görüntülendi.

Bir yıllık reklam anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Engin Altan Düzyatan: “Güzel bir anlaşma oldu. Bu banka daha önce de çalıştığım bir marka. Diziden dolayı reklam tekliflerini kabul etmiyordum ama artık dizi oturdu ve bu reklam filminin dizideki karakterimi etkilemeyeceğini düşündüğüm için kabul ettim.” dedi.

59c8acbdae78492354fc03dd

VİTAMİNLERLE AYAKTA DURUYORUM

Engin Altan Düzyatan, dizisinin çekimlerinde yaşadığı zorlukları: “Çok zor şartlarda çalışıyoruz. Sürekli çamurun içinde, sürekli soğuktayız. Kendimizi korumamız çok zor. Ben vitaminlerle ayakta duruyorum. Bizim dizinin yapısı itibariyle çekimler dışarıda oluyor ve korunmak zor oluyor ama karşılığını alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ KEZ BABA MI OLUYOR?

Yakışıklı oyuncu, oğlu Emir Aras’ın tek çocuk olarak büyümesini istemediğini söyleyerek, ikinci kez baba olacağının sinyalini de verdi.

resimHD-203431UF

Engin Altan Düzyatan müjdeyi verdi! ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan Hamile Çocuk neslişah alkoçlar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.