Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan Ayrıldı! İşte Yeni Dizisi

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Canlandırığı Oruç Reis karakteri ile tarihi dizilerdeki başarısını bir kez daha kanıtlayan Engin Altan Düzyatan diziden ayrıldı. Takipçileri her an, "Engin Altan Düzyatan Barbaroslar'dan ayrılıyor mu, Oruç Reis ölüyor mu" sorularını soruyordu. Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Macerası Son Buluyor! İşte Yeni Dizisi...

Engin Altan Düzyatan Sevilen Dizi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Oruç Reis karakteri ile milyonları etkilemişti. Başarılı oyuncunun diziden ayrılacağı iddiaları gündeme gelmişti. Peki Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan Ayrıldı! İşte Yeni Dizisi...

Oruç Reis ölüyor mu sorusu nihayet yanıtını buldu. Engin Altan Düzyatan'ın Barbaroslar dizisinden ayrılacağı iddiları son dönem çok konuşuluyor. Dizide İlyas ve Hızır Reis'in kardeşi Oruç Reis olan oyuncu yakın zamanda diziden ayrılacak.

Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan Ayrıldı! İşte Yeni Dizisi

Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinden Ayrılıyor mu?

Başarılu oyuncu yakın zamanda dijital bir platformada yayınlanacak Rehber dizisi için anlaştı. Anlaşmayı Gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

Düzyatan, 26 Temmuz 1979 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü. İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev aldı, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetmiştir.

2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"nü kazandı.

2014-2019 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Diriliş "Ertuğrul" adlı dizide Ertuğrul Gazi karakterini canlandırdı. 2019'da FOX'ta yayınlanan Kurşun dizisinde Savcı Orhan karakterini oynadı.

Engin Altan, 2014 yılından bu yana Neslişah Alkoçlar ile evli ve çiftin iki de çocuğu bulunuyor.

Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan Ayrıldı! İşte Yeni Dizisi ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan barbaroslar akdenizin kılıcı oruç reis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.