Enfes gol Atletico Madrid'e yetmedi! B Grubu'nda sürpriz

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Porto'ya 2-1 yenilen Atletico Madrid, Leverkusen'in Club Brugge ile berabere kalmasının ardından Avrupa defterini kapattı.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son hafta maçında Portekiz temsilcisi Porto, konuk ettiği İspanya'nın Atletico Madrid takımını 2-1 yenerek grubu 12 puanla lider tamamladı.

PORTO İLE CLUB BRUGGE SON 16'DA

B Grubu'nda, Belçika takımı Club Brugge ise deplasmanda Almanya temsilcisi Bayer Leverkusen ile golsüz berabere kalarak grubu 11 puanla ikinci sırada bitirdi.

Grubu ilk 2 sırada tamamlayan Porto ve Club Brugge, son 16 turuna yükseldi.

LEVERKUSEN ZORU BAŞARDI 

Bayer Leverkusen ise son sırada bulunduğu grubu, elde ettiği beraberlik sayesinde 5 puanla 3. sırada bitirerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazandı.

ATLETİCO MADRİD İÇİN FİLM BİTTİ 

Öte yandan La Liga ekiplerinden Atletico Madrid ise uzatmalarda köşe vuruşundan bulduğu şahane golle skoru 2-1'e getirse de devamını getiremedi. Bu sonuçla puanı 5'te kalan Atletico Madrid, grup sonuncusu olarak bu sezon Avrupa'ya erken veda etti.

Çift maçlı eleme sistemine göre oynanacak son 16 turunun ilk maçları 14-15 ve 21-22 Şubat 2023, rövanşları ise 7-8 ve 14-15 Mart 2023 tarihlerinde yapılacak.

Enfes gol Atletico Madrid'e yetmedi! B Grubu'nda sürpriz ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Porto Atletico Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.