Enes Ünal'ın yeni adresi belli oluyor! İşte 'dev' ihtimaller

Bu yıl İspanya'da harika bir performans sergileyen milli futbolcumuz Enes Ünal'ın geleceği şekilleniyor. Takımı küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Ünal'ın İspanya devlerinin radarında olduğu belirtildi.

Getafe'de forma giyen Enes Ünal, bu yıl sergilediği performans ile takımı küme düşse bile La Liga'da boy göstermeye devam edecek gibi görünüyor. Takımının attığı 30 golün 14'üne imza atan ve La Liga'da gol krallığı yarışında 4. sırada yer alan Enes, İspanya devlerinin radarında.

REAL MADRİD İSMİ BİLE KONUŞULUYOR

İspanyol basınından Fichajes'in haberine göre, Real Madrid, Barcelona, Sevilla ve Atletico Madrid gibi takımların performansıyla kendini kanıtlamış olan Enes Ünal'ı transfer etmek istiyor.

Enes Ünal'ın yeni adresi belli oluyor! İşte 'dev' ihtimaller

Son haftada Enes'in cezası nedeniyle forma giyemediği maçta Real Madrid'e 1-0 yenilen Getafe, La Liga'da bitime 4 hafta kala 34 puanla 18. sırada yer alıyor. Düşme hattının bir basamak üstündeki, 17. sıradaki Real Valladolid'in puanı ise 35.

Enes Ünal'ın yeni adresi belli oluyor! İşte 'dev' ihtimaller ile ilgili etiketler Enes Ünal La Liga İspanya Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.