Enes Ünal'a La Liga şoku! Ayın 11'inde Vedat Muriç var, milli golcü yok...

Son iki aydır gösterdiği performans ve attığı gollerle Getafe'yi La Liga'da düşme hattından kurtaran Enes Ünal, ,İspanya'da ayın futbolcusu oylamasında aday gösterilmedi. Bu sezon 25 maçta 13 gol kaydeden bu gollerin 6'sını Şubat ayında rakip filelere bırakan 24 yaşındaki futbolcu ayın futbolcuları oylamasında kendisine yer bulamadı.

La Liga ekibi Getafe forması giyen ve Şubat ayında çıktığı 4 maçta 6 gol atan milli futbolcu Enes Ünal, İspanya'da ayın futbolcusu oylamasında aday gösterilmedi.

Bu sezon 25 maçta 13 gol kaydeden bu gollerin 6'sını Şubat ayında rakip filelere bırakan 24 yaşındaki futbolcu ayın futbolcuları oylamasında kendisine yer bulamadı.

Oylamada yer alan hücum oyunlarından Mallorca forması giyen Vedat Muriç, 4 maçta 2 gol 1 asist, Barselona forması giyen Pierre-Emerick Aubameyang 4 maç 4 gol, Real Betis forması giyen Nabil Fekir 4 maçta 1 gol ve Elche forması giyen Pere Milla ise 4 maçta 2 gol 1 asistlik performans gösterdi.

 Enes Ünal'a La Liga şoku! Ayın 11'inde Vedat Muriç var, milli golcü yok...

Enes Ünal'a La Liga şoku! Ayın 11'inde Vedat Muriç var, milli golcü yok... ile ilgili etiketler Enes Ünal La Liga getafe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.