Enes Kara'nın annesi ilk kez konuştu: Siyasi malzeme konusu edildik!

İntihar eden tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın babasının ardından annesi Hatice Kara ilk kez konuştu. Avukat Ömer Faruk Ceylan ile açıklama yapan anne Hatice Kara, oğlu üzerinden kamuoyu algısı yürütülmeye çalışıldığını savundu. Anne Kara, "Evladını kaybetmiş acılı bir aile nazarıyla muamele görmemiz icap ederken, siyasi malzeme konusu edildik." dedi.

Tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın intiharı üzerine annesi Hatice Kara, yazılı açıklama yaptı. 

Anne Hatice Kara, oğlu üzerinden kamuoyu algısı yürütülmeye çalışıldığını savundu.

"SİYASİ MALZEME KONUSU EDİLDİK"

Oğullarının acısını yaşayamadan çeşitli saldırılara maruz kaldıklarını aktaran Kara, "Yobazlık ve gericilikle itham edildik. İnsaf sınırları aşılarak, katil olarak dahi itham edildik. Evladını kaybetmiş acılı bir aile nazarıyla muamele görmemiz icap ederken, siyasi malzeme konusu edildik." ifadelerini kullandı.

 

AVUKAT: YAŞADIĞI BUNALIM NETİCESİNDE İNTİHAR ETTİ

Ailenin avukatı Ömer Faruk Ceylan ise gazetecilere yaptığı açıklamada, Enes Kara'nın yaşadığı bunalım neticesinde intihar ettiğini ileri sürdü.

"PRİM ELDE ETMEYE ÇALIŞANLARA MÜSAADE EDİLMEYECEK"

Olayın her yönüyle tetkik edileceğini aktaran Ceylan, "Enes Kara'yı alet ederek prim elde etmeye çalışanlara müsaade edilmeyecek. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçlarından gerekli hukuki süreç takip edilecek." diye konuştu.

 

Enes Kara'nın annesi ilk kez konuştu: Siyasi malzeme konusu edildik! ile ilgili etiketler Anne avukat enes kara hatice kara Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.