Enes Kara paylaşımı yapmayınca eleştirilen Kılıçdaroğlu'ndan 'etik' savunması

İntihar eden Enes Kara ile ilgili paylaşım yapmadığı için tepki çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuyla ilgili açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu sebebin etik olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ailesinin zoruyla cemaat yurdunda kaldığını anlattığı bir video paylaşarak intihar eden Enes Kara ile ilgili sosyal medyada paylaşım yapmadığı için eleştirildi.

Eleştirilere yine sosyal medyadan yanıt veren Kılıçdaroğlu, tepkileri anladığını ve saygı duyduğunu belirterek, "Etik sebeplerden dolayı paylaşım yapmayacağım." dedi.

Kılıçdaroğlu, "Gençlerimizle ilgili canımızı yakan olgular söz konusu olunca, paylaşacağımız içeriklerde hepimiz sorumlu davranmak zorundayız. Bana kızanları anlıyorum ama etik sebeplerden dolayı paylaşım yapmayacağım. Zamanı gelince gereken yapılacaktır. Tepkileri anlıyor ve saygı duyuyorum. Bu tarz haberleri paylaşmakla ilgili bilimsel makaleler söz konusudur. Oluşan öfkeyi politik puana döndürme adına, bilimin uyarılarına kulak asmamayı doğru bulmuyorum." açıklamasında bulundu.

 

 

NE OLMUŞTU?

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi Enes Kara, Elazığ'da bir binanın 7.katından atlayarak yaşamına son verdi. Kara, olaydan önce çektiği videoda baskılara maruz kaldığını ve psikolojik olarak yorulduğunu söyledi.

 

 

 

Enes Kara paylaşımı yapmayınca eleştirilen Kılıçdaroğlu'ndan 'etik' savunması ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Sosyal Medya enes kara paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.