Enes Batur'un hayatı film oldu!

Türkiye'de tanınması Altın Kelebek Ödül Töreni'yle olan ancak sosyal medyanın yakından tanıdığı isim ünlü Youtuber Enes Batur'un hayatı film oldu. Film yeni yılda izleyiciyle buluşacak.

Video paylaşım sitesi Youtube üzerinden çektiği videolarla geniş bir kitleye hitap eden Enes Batur, ülkemizde en çok aboneye sahip olan Youtuber. Şimdilerde 5,5 milyon takipçiye sahip olan Batur'un hayran kitlesi gün geçtikçe büyüyor.

Bu yıl Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'En iyi Instagramer-Youtuber' ödülünü alan Enes Batur'un hayatını konu alan 'Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? isimli filmi beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. 19 Ocak 2018'de vizyona girecek filmi Batur hayranları merakla bekliyor.

photo

FİLMİN ÖZETİ VE DETAYLARI

Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur'a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur.

Okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes Batur'un artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar.

Enes Batur, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır.

Enes Batur'un hayatı film oldu! ile ilgili etiketler Enes Batur YouTuber hayal mi gerçek mi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.