Endri Çekici Ankaragücü'ne imza attı

Ankaragücü, Slovenya'nın NK Olimpija takımından 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Endri Çekici'yi kadrosuna kattı. 2+1 yıllık sözleşme imzalanan Arnavut futbolcu 8 ve 10 numara mevkilerinde görev yapıyor.

Ankaragücü, transferin son gününde orta saha oyuncusu Endri Çekici'yi kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertli başkent ekibinden yapılan transfer açıklamsında, "Transfer çalışmalarını son gününe kadar büyük bir özveriyle sürdüren kulübümüz, Arnavutluk Milli Takım oyuncusu Endri Çekici ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı" dendi.

Atılan imzanın Ankaragücü camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Fatih Mert: “Endri Çekici’nin transferinde büyük çaba gösterdik. Ankaragücümüze büyük faydalar sağlayacak bir isim. Transfer sezonunun son gününe kadar görüşmelerimiz devam etti. Kadromuzda ihtiyaç duyulan bir oyuncu profilindeydi. Takımımıza hoş geldin diyoruz kendisine” şeklinde konuştu.

Endri Çekici Ankaragücü'ne imza attı ile ilgili etiketler Ankaragücü Süper Lig Transfer Endri Çekici
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.