Endonezya'da korku dolu anlar! Cami kubbesi yangında çöktü! Saniye saniye kamerada...

Endonezya'da bulunan İslam Merkezi Camisinde dün öğle saatlerinde yangın çıktı. Çıkan yangında caminin kubbesi tamamen yanarak çöktü. O anlar kameralara saniye saniye kaydedildi.

Endonezya'nın başkenti Jakarta’nın kuzeyinde yer alan ve ‘İslam Merkezi Ulu Camii’ olarak geçen caminin kubbesinde çıkan yangın şehrin birçok yerinden görülürken çevrede paniğe neden oldu.

YANGIN SIRASINDA KORKU DOLU ANLAR

Yenileme çalışmalarının devam ettiği ve tadilat halinde olduğu belirtilen cami, yangın sırasında çevreye şiddetli siyah duman saçtı.

Merkezi bir bölgede yer alan cami olay yerine sevk edilen 21 itfaiye aracı ve 100’ün üzerinde itfaiye personeli sayesinde kısa sürede kontrol altına alınırken, yaşanan felaket sonrası caminin içinden gelen görüntüler felaketi gözler önüne serdi.

Endonezya'da korku dolu anlar! Cami kubbesi yangında çöktü! Saniye saniye kamerada...

YANICI MATERYALLERİN YANINDA KAYNAK ÇALIŞMASI

Çöken caminin ardından yapılan ilk incelemede yangının bazı işçilerin yanıcı materyallerin yanında kaynak çalışması yapması sebebiyle ihmal yüzünden çıktığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken caminin yenileme çalışmasında görevli müteahhit firmadan 4 kişi polis tarafından sorguya alındı.

Endonezya'da korku dolu anlar! Cami kubbesi yangında çöktü! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Endonezya cami Yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.