Endonezya'da büyük skandal! 99 çocuk vefat etmişti: Şurupların içinde zehir tespit edildi

Endonezya'da öksürük şurubu kullanan ve hayatını kaybeden 99 çocuk için açıklama yapan Tanzanya Büyükelçisi Doktor Mehmet Güllüoğlu, şuruplarda zehirli maddelerin tespit edildiğini duyurdu.

Endonezya'da bu yıl 99 çocuğun ölümünde bazı tıbbi şurupların bağlantısı olduğu açıklandı. Konuyla alakalı açıklama yapan Tanzanya Büyükelçisi Doktor Mehmet Güllüoğlu konuyla alakalı sosyal medya hesabından bir video paylaştı. 

ŞURUPLARDA ZEHİRLİ MADDE TESPİT EDİLMİŞ

Daha önce benzeri olayın Gambia'da yaşandığını söyleyen Güllüoğlu, Hindistan'da da yaşanan olayda bazı öksürük şuruplarında ilaç yerine zehir bulunduğunu açıkladı. 

"Şuan bu şuruplar toplanıyor" diyen Güllüoğlu, "Ama ne yazık ki 99 çocuk vefat etti. Bütün ailelerin başı sağolsun" dedi. 

Endonezya'da büyük skandal! 99 çocuk vefat etmişti: Şurupların içinde zehir tespit edildi ile ilgili etiketler Endonezya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.