Ender Arslan yarın son maçına çıkacak

Anadolu Efes, Caja Laboral, Galatasaray ve Darüşşafaka formalarıyla hatırlanan milli guard Ender Arslan, basketbol kariyerinin sonuna geldi. Yarın son maçına çıkacak olan 38 yaşındaki basketbolcu, Frutti Extra Bursaspor antrenmanında duygusal anlar yaşadı.

Türk basketbolunun yakın dönemde yetiştirdiği en önemli guardlardan olan Ender Arslan 38 yaşında basketbolu bırakıyor. ING Basketbol Süper Ligi'nde Frutti Extra Bursaspor'da forması giyen Ender, yarın oynanacak olan OGM Ormanspor maçı sonrası kariyerini sonlandıracak.

Bugün son kez takımla birlikte antrenmana çıkan tecrübeli oyuncu, kendisi için hazırlanan organizasyonda göz yaşlarını tutmadı. Arslan’ın 10 numaralı forması idmanların yapıldığı Barış Spor Salonu’na asıldı.


Organizasyon karşısında göz yaşlarını tutamadığı gözlenen Ender Arslan’dan önce söz alan Başkan Sezer Sezgin, “Benim de gözlerim doldu. Türkiye seni unutmayacak. Bir Ender Arslan geldi, geçti. Her şey için çok teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Ender Arslan ise, “Yarın ağlarım diyordum ama bütün sezon için teşekkür ediyorum. Koç geldikten sonra takımı çok geliştirdi. Çok zor durumlar geçirdik bu sezon ama kendi içimizde hiç problem yaşamadık. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir kaptan için çok kolay bir sezondu. Çünkü herkes çok karakterliydi” dedi.

Ender Arslan'ın (2002–2005, 2009, 2013) 6 Türkiye şampiyonluğu bulunuyor.

Ender Arslan yarın son maçına çıkacak ile ilgili etiketler Basketbol Süper Ligi ender arslan Frutti Extra Bursaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.