En zenginler geliyor! MSC Cruises Türkiye’yi rotasına ekledi

Dünyanın creme de la creme denilen kaymak tabakası en zengin turistler rotayı Türkiye’ye kırdı. 2023 yılı programında İstanbul ve Kuşadası limanlarını önemli birer iniş ve biniş limanı olarak rotalarına ekleyen MSC Cruises, Türkiye hareketli olarak 8 ila 12 gün arasında Ege, Akdeniz, Adriyatik ve Doğu Akdeniz turları sunacak. İşte detaylar...

İbrahim Acar
İbrahim Acar

MSC Cruises, nisan ayından itibaren Türkiye limanlarından hareketli 3 gemisi ile Ege, Akdeniz, Adriyatik ve Doğu Akdeniz seferlerine başlıyor.

En zenginler geliyor! MSC Cruises Türkiye’yi rotasına ekledi

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MSC Cruises, 2023 yılı programında İstanbul ve Kuşadası limanlarını önemli birer iniş ve biniş limanı olarak rotalarına ekledi.
Türkiye kalkışlı olarak 8 ila 12 gün arasında sunulan Ege, Akdeniz, Adriyatik ve Doğu Akdeniz tur programları ile MSC Cruises, MSC Splendida, MSC Musica ve MSC Poesia gemileri ile Türk misafirlerini de ağırlayacak.

MSC Poesia, 6'şar kez İstanbul ve Kuşadası'na uğrarken, MSC Splendida sezon boyunca 20 kez İstanbul'u, MSC Musica ise 28 kez Kuşadası'nı ziyaret edecek.

MSC Cruises, Türk misafirleri için 399 avrodan başlayan fiyatlar ve 99 avro ön ödemeli erken rezervasyon kampanyaları ile de Türk misafirlerinin sayısını artırmayı hedefliyor.

En zenginler geliyor! MSC Cruises Türkiye’yi rotasına ekledi ile ilgili etiketler ekonomi Gemi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.