En sevilen parçalarıyla Ankara Millet Bahçesi'nden Soner Sarıkabadayı geçti!

Ünlü popçu Soner Sarıkabadayı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın “Türkiye Çevre Haftası” kapsamında düzenlediği konserde sahne aldı. Ankara Millet Bahçesi’nde gerçekleşen konserde Sarıkabadayı sevilen parçalarını seslendirdi. Müzik dolu bir gece yaşayan Ankaralılar konserde çok eğlediklerini dile getirirken bu tür konserlerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, “Türkiye Çevre Haftası” dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı Ankara’da sahne aldı. Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşen konserde Sarıkabadayı sevilen parçalarını seslendirdi.

En sevilen parçalarıyla Ankara Millet Bahçesi'nden Soner Sarıkabadayı geçti!

''BU TÜR KONSERLER DEVAM ETSİN''

Müzik dolu bir gece yaşayan Ankaralılar konserde çok eğlediklerini dile getirirken bu tür konserlerin devam etmesi temennisinde bulundu. Konserin çok eğlenceli geçtiğini belirten Ankaralı müziksever, “Millet Bahçesi’ne geldik. Konser çok eğlenceli geçiyor. Yetkililere teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız da çok eğlendi” dedi.

En sevilen parçalarıyla Ankara Millet Bahçesi'nden Soner Sarıkabadayı geçti! - Resim : 2

'SAĞLIKLI ÇEVRE YAŞAMI' FARKINDALIK KONSERLERİ

Bakanlığın 'Sağlıklı Çevre YaşamI' konusunda farkındalık oluşturmak için düzenlediği etkinlikler ve konserler 5 Mart Pazar günü saat 22.00’a kadar devam edecek.

En sevilen parçalarıyla Ankara Millet Bahçesi'nden Soner Sarıkabadayı geçti! - Resim : 3

İHA

En sevilen parçalarıyla Ankara Millet Bahçesi'nden Soner Sarıkabadayı geçti! ile ilgili etiketler Soner Sarıkabadayı Ankara Konser Başkent Millet Bahçesi çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Türkiye Çevre Haftası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.