En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi babasını anlatırken gözyaşlarına boğuldu

FOX TV'de ekrana gelen 'En Hamarat Benim' isimli yarışmanın sunucusu Kadir Ezildi, yayınlanan son programda babasından bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı. Ezildi, babasını uzun zamandır görmediğini ve özellikle bayramlarda eksikliğini oldukça hissettiğini söyledi.

'Kadir Ezildi İle En Hamarat Benim' yarışmasıyla izleyenleri ekrana kilitleyen 24 yaşındaki ünlü sunucu yayınlanan son programda gözyaşlarına boğuldu. Ekrandaki neşeli halleriyle dikkat çeken Kadir Ezildi, yarışmacı Dilek Hanımın babasının kendisini 3 yaşında terk ettiğini anlatması üzerine kendi babası ile yaşadıklarını anlatıp hüngür hüngür ağladı.

En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi babasını anlatırken gözyaşlarına boğuldu


''O KAPI BİR DAHA ÇALMAYACAK''

Ezildi, "Ben dertlerini saklayan biri değilim. Geçmişte yaşadığınız hiçbir şeyi asla unutamıyorsunuz. Siz anlatınca benim bambaşka anılarım canlanıyor. Annem ve babam 2009 yılında ayrıldı. Çocuk aklı ile çok bir şey anlamıyorsunuz. Ama yıllar geçtikçe anlıyorsunuz. Mesela normalde 4 kişilik bir ailesiniz ama artık sofraya 3 kişilik tabak konuluyor. Herkes evde, baba en son işten gelir, bekliyorsunuz kapının çalmasını ama biliyorsunuz gelmeyecek. O kapı bir daha çalınmayacak." dedi.

En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi babasını anlatırken gözyaşlarına boğuldu - Resim : 2

Ezildi, "Bunu ilk kez anlatıyorum. Babam beni ve erkek kardeşimi bayram sabahı namaza götürürdü. Şimdi ben asla kardeşimle bayram namazına gidemiyorum. Çünkü namaz çıkışı caminin köşesinde ağlıyorum. Babası ile bayramlaşan çocukları izliyorum. Babamı iki cihan bir araya gelse de affetmeyeceğim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi babasını anlatırken gözyaşlarına boğuldu - Resim : 3

 

En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi babasını anlatırken gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler Kadir Ezildi En Hamarat Benim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.