En çok kullanılan sosyal medya platformu yeniden çöktü mü? Instagram neden çöktü?

Instagram‘da bu gece saatlerinde erişim problemi yaşanmaya başladı. Sosyal medya kullanıcıları uygulamaya erişim sağlayamadılar. Ancak söz konusu sorun yaklaşık yarım saat içinde çözüldü.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram gece saatlerinde çöktü. Kullanıcılar ise Instagrama erişim neden yok araştırması yapmaya başladı. Yaklaşık yarım saat sonra erişim problemi çözüme ulaştırıldı.

Kullanıcılar, daha önce de sık sık erişim sorunlarının yaşandığı uygulamanın reels kısmında ve ana sayfada yükleme hatasıyla karşılaştı. Binlerce kullanıcı, alternatif mecralardan uygulamadaki soruna çözüm aradı. Meta ise sorunun yaşandığı sırada herhangi bir açıklama yapmadı.

İnternet sitelerinde yaşanan erişim sorunlarını takip eden ‘downforeveryoneorjustme.com’ adresli sitede yer alan bilgiye göre uygulamada erişim sorunu tespit edildi. Sitede konuyla ilgili paylaşılan bilgide “Instagram’da 29 dakika önce başlayan sorunlar tespit ediyoruz. Instagram’da tespit ettiğimiz son kesinti 23 Ocak 2024 Salı günü yaklaşık 49 dakika sürdü” ifadeleri yer aldı.

En çok kullanılan sosyal medya platformu yeniden çöktü mü? Instagram neden çöktü? ile ilgili etiketler Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.