En çok dinlenenler listesinde zirvedeydi... Ünlü rap şarkıcısı Einar'ın feci ölümü

19 yaşındaki İsveçli ünlü rap şarkıcısı Einar, dün Stockholm'de başından vurularak öldürüldü. Polis, genç şarkıcının birkaç kez ateş edilmesi sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları müdaheleye rağmen ünlü şarkıcının çoktan ölmüş olduğunu belirledi. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Cinayete kurban giden Einar daha önce de kaçırılmış, ölümden kıl payı kurtulmuştu. Einar'ın Första Klass şarkısı, 2019'da Spotify'da 33 milyondan fazla kez dinlenenmiş, Gamora parçası da 29 milyon dinlenme ile arkasından gelmişti.

En çok dinlenenler listesinde zirvedeydi... Ünlü rap şarkıcısı Einar'ın feci ölümü


Ünlü rapçi Einar Perşembe gecesi İsveç'te Hammarby Sjöstad limanında kurşunlanarak öldürüldü. Genç yaşında liste başı olmaya başarmış bir sanatçı olan Einar daha önce rakibi bir rapçi tarafından kaçırılmış ve ölümden kıl payı kurtulmuştu. Gerçek adı Nils Kurt Erik Einar Grönberg olan genç rapçi ölümü ile müzik dünyasını ve hayranlarını yıktı.

Einar'ın başına ve göğsüne iki kurşun sıkılarak öldürüldüğü belirlendi. Polis ekipleri genç yıldızın bulunduğunda ağır yaralı olduğunu ancak kısa süre içinde yaşamını olay yerinde yitirdiğini rapor etti. Stockholm polis sözcüsü Towe Hagg AFP'YE verdiği demeçte, ambulans personelinin ilk yardım sağladığını ancak olay yerinde öldüğünü söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


DAHA ÖNCE RAKİBİ TARAFINDAN KAÇIRILMIŞTI...

Polis olay yerinden kaçan iki kişinin peşine düştü. Ancak Einar cinayeti ile ilgili henüz bir tutuklama yapılmadı. İsveç gazetesi Aftonbladet ve İsveç televizyonu SVT, Einar'ın son zamanlarda birkaç tehdit aldığını cinayetin çete bağlantılı olabileceğini öne sürdü. Nisan ayında en büyük rakibi başka bir rapçi tarafındın kaçırılmıştı.

En çok dinlenenler listesinde zirvedeydi... Ünlü rap şarkıcısı Einar'ın feci ölümü

Ünlü rapçi Einar Nisan 2020'de kaçırılmış, silah zoru ile bir kaç saat rehin alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Einar'ı kaçıran kişinin en büyük rakibi başka bir rapçi Yasin Mahmoud olduğu iddia edilmişti. Yasin, Einar'ı kaçırmak için komplo kurmaktan suçlu bulunarak 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

GENÇ YAŞTA ÜNLÜ OLDU

Einar, şarkılarını sosyal medyada paylaşmaya başladığında 16 yaşındaydı ve 2019 yılında Katten şarkısı ile ilk çıkışını gerçekleştirdi. Şarkı İsveç listelerinde bir numaraya yükseldi ve ilk albümü Första Klass'a dahil edildi.

Spotify'da 33 milyondan fazla kez dinlenen Första Klass ve 29 milyon dinlenen Gamora da popüler şarkılarından bazıları.

En çok dinlenenler listesinde zirvedeydi... Ünlü rap şarkıcısı Einar'ın feci ölümü ile ilgili etiketler cinayet İsveç Einar Stockholm Hammarby Sjöstad
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.