En çarpıcı insan hikayeleriyle ''Komşum Benim'' Aynur Ayaz ile TRT 1'de

‘Komşum Benim’; kültürümüzün baştacı unsurlarından olan ‘komşuluk’ ilişkilerini geliştirmek, sahip olduğumuz değerleri pekiştirmek, toplumsal ve bireysel yardımseverliği aşılamak, ‘umut’ duygusunu hep canlı tutmak için hazırlanan bir sosyal sorumluluk programı olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Yapımcılığını AORT Medya, sunuculuğunu Türkiye'nin başarılı ve güleryüzlü sunucusu Aynur Ayaz üstlendi.

“Komşum Benim” ekibi, ‘benim komşumun da desteğe ihtiyacı’ var diyen kişilerle bir araya geliyor. Komşusunun tek başına çözemediği sorunu, yakınlarının desteğine rağmen ulaşamadığı hayallerini dinliyor.Bu doğrultuda programa başvuran komşu ile Komşum Benim ekibi neler yapılabileceğini konuşup, planlayıp, hayata geçiriyor.

ldljdlkgjdflkgjflkgjdlfkgdf

Yan komşudan mahalleye, mahalleden şehre, şehirden tüm ülkeye, gönülden gönüle, elden ele uzanacak en çarpıcı insan hikayeleri ile “Komşum Benim” çok yakında Aynur Ayaz özel sunumu ile TRT 1 ekranlarında…

En çarpıcı insan hikayeleriyle ''Komşum Benim'' Aynur Ayaz ile TRT 1'de ile ilgili etiketler trt1 komşum benim aynur ayaz aort medya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.