En büyük hayali gerçek oldu: Kendini köpeğe dönüştürdü!

Japonya'da kendini Taco olarak tanıtan adam, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir şey yaparak kendini köpeğe dönüştürdü. 'Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir?' sorusunu sorduğunuzu duyar gibiyiz, gelin akılara durgunluk veren değişim hikayesini birlikte öğrenelim…

Çocukluğundan beri hayvanları çok sevimli bulan Taco, artık hayatını bir köpek olarak sürdürmeye karar verdi. Bu kararı vermesinde ‘Border Collie' ırkı köpekleri çok sevmesi etkili olan Taco’nun bu sevgisi zamanla, böyle ilginç bir karar almasına neden oldu.

Köpek gibi yaşamak, koşmak ve oun gibi yuvarlanmak isteyen Taco, hayalini gerçekleştirmek için soluğu kostüm şirketi Zeppet’ta aldı. Köpek kostümü tasarlatmak isteyen Taco’nun bu isteğini kabul eden Zeppet, Taco’nun fiziksel özelliklerine göre kostümün yapımını tamı tamına 40 günde tamamladı.

Taco'nun bu kostümü satın almak için harcadığı para 2 milyon yen, yani yaklaşık 255 bin 158 lira…

Taco yalnızca kostümü giymekle kalmıyor, gerçek bir köpek gibi görünmek için de çok fazla çaba harcıyor. Yuvarlanmak ve oturmak gibi temel hareketlere ayak uyduruyor ve pençelerini iyi derecede kullanabilmek için çalışmalar yapıyor.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

En büyük hayali gerçek oldu: Kendini köpeğe dönüştürdü! ile ilgili etiketler köpek taco köpek kostumu zeppet

Sitene Ekle