Emre'nin asistiyle Deportivo Arda'lı Barcelona'yı yendi!

Barcelona, evinde Deportivo'ya 2-1 mağlup olurken galibiyet golünün asistini Emre Çolak yaptı.

La Liga'nın 27. haftasında La Coruna'yı konuk eden Barcelona, zayıf rakibine 2-1 mağlup oldu. Katalanları yenerek büyük bir sürprize imza atan Galiçya temsilcisi 2008 yılından beri ilk kez dev rakibini mağlup etti.

Riazor Stadı'nda oynanan karşılaşmada perdeyi açan isim 40. dakikada Joselu oldu. Sağ kenardan kullanılan kornerde karambolde kalan topa kale önünde sert vuran İspanyol oyuncu takımını 1-0 öne geçirdi ve bu, ilk yarının sonucu oldu.

Mücadelenin ikinci devresinin henüz ilk dakikasında Luis Suarez attığı golle skoru eşitlemeyi başardı. Sağ kenardan gelen ortada savunmanın müdahalesiyle top önünde kalan Uruguaylı yıldız, sert vuruşla kalecinin kapattığı noktadan fileleri havalandırdı. Kuvvetli rakibi karşısında birçok pozisyon bulan La Coruna'da ikinci gol yine bir kornerden geldi. Soldan Emre Çolak'ın kullandığı ortada arka direkte iyi yükselen Alex Bergantinos, 74. dakikada takımını bir kez daha öne geçirerek skoru 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamayan Luis Enrique'nin ekibi sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

ASİST EMRE'DEN

Bu sezon gösterdiği performansla takımın en önemli isimlerinden biri olan milli futbolcu Emre Çolak, 62. dakikada oyuna girerken 74'te Bergantinos'un golünde asisti yapan oyuncu oldu.

SUAREZ YETMEDİ

Deportivo karşısında son 3 maçta 6 gol atıp 4 asist yapan Luis Suarez, bu mücadelede de fileleri havalandırdı ancak Uruguaylı yıldızın performansı galibiyet için yeterli olmadı.

ARDA İLK 11 BAŞLADI

Geçtiğimiz ay ağır bir sakatlık yaşayan Arda Turan 4 Şubat'ta oynanan Bilbao maçından sonra ilk kez La Coruna karşısında ilk 11'de başladı. 58 dakika sahada kalan milli yıldız yerini Andres Iniesta'ya bıraktı.

BARCA'NIN BERGANTINOS LANETİ

Kariyerinde 112 La Liga mücadelesine çıkan Alex Bergantinos, bu maçlarda attığı 4 golün 3'ünü Barcelona ağlarına gönderdi. İspanyol orta saha bugün fileleri havalandırarak takımına galibiyeti getirdi.

9 YILLIK SERİ BOZULDU

Ligde en son 2008 yılında Barcelona'yı 2-0 mağlup eden La Coruna, o tarihten itibaren oynanan 14. mücadelesinde ilk kez sahadan galibiyetle ayrılarak uzun bir kazanamama serisine veda etti.

BARCA GALİBİYET SERİSİNE ELVEDA DEDİ

La Liga'da çıktığı son 6 maçı da kazanan Katalanlar, Galiçya temsilcisi karşısında mağlup olarak galibiyet serisine elveda dedi.

REAL'E AVANTAJ VERDİ

Ligde 60 puanla zirvede bulunan Barcelona, iki maç eksiği olan Real Madrid'e avantaj verdi. 59 puanla ikinci basamakta yer alan Madrid temsilcisi bugün kazandığı takdirde ezeli rakibinin geçerek liderlik koltuğuna oturacak. Deportivo ise yeni teknik direktörü Pepe Mel ile çıktığı 4. karşılaşmada hiç yenilmeden ikinci galibiyetini alırken puanını 27'ye yükselterek 15. basamağa yerleşti ve düşme hattıyla arasındaki farkı 8 puana çıkarttı.

Emre'nin asistiyle Deportivo Arda'lı Barcelona'yı yendi! ile ilgili etiketler Arda Turan Barcelona La Liga emre çolak Deportivo maç sonucu 2-1
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.