Emre Mor'un son durumu belli oldu! Yıldız futbolcudan kötü haber...

Fenerbahçe'de geçtiğimiz yılın özellikle ikinci yarısında önemli bir çıkış yakalayan ve bu sezon kendisinden çok şey beklenen Emre Mor, Zimbru ile oynanan ilk karşılaşmada sakatlanmıştı. Emre Mor'un son durumu belli oldu.

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren fakat 10 dakika sonra sakatlanan Emre Mor'un son durumu belli oldu.

HERKESİ KORKUTTU

Zimbru karşısında 62. dakikada oyuna giren fakat 73. dakikada acılar içinde yerde kalarak kenara gelen Emre Mor, taraftarı ve yönetimi korkutmuştu. 26 yaşındaki oyuncu, yerini İrfan Can Kahveci'ye bırakmıştı.

EMRE MOR 3 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Tedavisine başlanan Emre Mor'un 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Moralinin bozuk olduğu belirtilen Emre'ye teknik direktör İsmail Kartal'ın moral verdiği de gelen bilgiler arasında.

Emre Mor'un son durumu belli oldu! Yıldız futbolcudan kötü haber... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Mor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.