Emre Mor, Fatih Karagümrük formasıyla Süper Lig'e dönüyor

2016 yılında Danimarka ekini Nordsjaelland'da gösterdiği performansla tüm Avrupa'nın dikkatini çeken ancak ilerleyen yıllarda beklentileri bir türlü karşılayamayan Emre Mor, Süper Lig'e geri dönüyor. Celta Vigo'da forma giyen 24 yaşındaki oyuncunun, Fatih Karagümrük ile anlaştığı iddia edildi. Genç oyuncu, daha önce Galatasaray'Da da kiralık olarak forma giymişti.

La Liga ekiplerinde Celta Vigo'nun kadrosunda bulunan ancak forma şansı bulamayan Emre Mor'un Süper Lig'e geri döneceği iddia edildi.

İspanyol AS gazetesinin haberine göre Fatih Karagümrük, oyuncunun kiralanması için Celta Vigo ile anlaştı. Habere göre Emre Mor'un maaşının yarısı İspanyol kulübü tarafından ödenmeye devam edecek.

Celta Vigo, 24 yaşındaki oyuncu ile sözleşmesini feshetmek istemiş ancak teklif Emre Mor tarafından kabul edilmemişti.

EMRE MOR'UN KARİYERİ

Danimarka ekiplerinden Nordsjaelland'da gösterdiği performansla tüm Avrupa'nın dikkatini çeken Emre Mor, 2016 yılında 9,75 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund'a transfer olmuştu. Aynı yıl ilk kez A Milli Takım formasını da sırtına geçiren Emre Mor, Fatih Terim tarafından sürpriz bir şekilde EURO 2016 kadrosuna da dahil edilmişti.

Emre Mor, Fatih Karagümrük formasıyla Süper Lig'e dönüyor

Bundesliga'da Dortmund forması altında 12 maça çıkan ve 1 gol 2 asiste imza atan Emre Mor, 2017 yazında ise 13 milyon Euro karşılığında Celta Vigo'ya transfer oldu.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

İspanyol ekinindeki performansıyla beklentileri karşılayamayan oyuncu, 41 La Liga maçıda süre alırken, 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Emre Mor, İspanyol ekibi tarafından önce Galatasaray'a, ardından da Olympiakos'a kiralanmış ancak iki takımdaki performansıyla da hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Emre Mor, Fatih Karagümrük formasıyla Süper Lig'e dönüyor ile ilgili etiketler Emre Mor Galatasaray fatih karagümrük Celta Vigo
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.