Emre Kocadağ'dan Gedson Fernandes açıklaması: İsimlere girmek doğru değil

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Galatasaray'da geçiren ve transfer dönemi boyunca adı Süper Lig ile anılmaya devam eden Gedson Fernandes hakkındaki soruya yanıt veren Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "İsimlere girmek doğru değil çünkü devam eden süreçler var" dedi.

Yeni sezona 3-0'lık Rizespor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor.

Vida ve Welinton'un yer aldığı stoper tandemi için alternatifler üzerine çalışan Siyah-Beyazlılar'da en önemli aday olarak Kaan Ayhan öne çıkarken, Gaziantep FK maçı öncesi taraftarlarla kahvaltıda bir araya gelen Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ çalışmalara ilişkin açıklama yaptı. 

"AMACIMIZ KADROYU KORUMAKTI"

"Bizim öncelikli hedefimiz geçen seneki kadroyu aynı şekilde korumaktı. Bu koruduğumuz kadronun üzerine de belli takviyeler yapmaktı. Şimdiye kadar aldığımız oyunculara baktığımızda istediğimiz takviyeleri de yapmış olduk." diyen Kocadağ, "İnşallah, hak edenin kazandığı bir sezon olur. Biz de iyi oynayarak şampiyonluğu hak etmek istiyoruz. Transfer noktasında da belirtiyoruz, zaten eksik gördüğümüz bölgeler olursa oralara da takviyeler yapabiliriz." ifadelerini kullandı.Emre Kocadağ'dan Gedson Fernandes açıklaması: İsimlere girmek doğru değil

GEDSON FERNANDES TRANSFERİ

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Galatasaray'da geçiren ve adı Beşiktaş ile anılan Gedson Fernandes'in olası transferine ilişkin soruya da yanıt veren Emre Kocadağ "İsimlere girmek doğru değil çünkü devam eden süreçler var. İsim özelinde bir şey söylemeyelim ama 1-2 transfer noktasında çalışıyoruz. Biz saha içinde kalıp sahaya odaklanmak. Saha dışı olaylarla çok fazla uğraşmayacağız" şeklinde konuştu.

FATİH TERİM İSTİYOR

Benfica altyapısından yetişen Gedson Fernandes, 2019-2020 sezonunun devre arasında İngiliz ekibi Tottenham'a 4,5 milyon Euro karşılığında kiralanmıştı. Premier Lig'de yeteri kadar şans bulamayan 22 yaşındaki orta saha, Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da geçen sezon gösterdiği performansla beğeni kazanmıştı.

Sarı-Kırmızılı forma altında 18 lig maçına çıkan ve 1 gol 3 asistle oynayan Portekizli oyuncu hakkında Randers maçı sonrası açıklamalarda bulunan Fatih Terim, oyuncuya talip olduklarını ancak Benfica yönetiminin izin vermediğini belirtmişti.

Geçtiğimiz hafta Benfica tarafından maç kadrosuna alınmayan Gedson Fernandes, bu akşam oynanacak Gil Vicente maçının kadrosunda da yer almadı.

Daha önce Gedson'un kadroda yer almaması transfer işareti olarak yorumlanırken, Portekiz ekibi iddiaları reddetmişti.

 

Emre Kocadağ'dan Gedson Fernandes açıklaması: İsimlere girmek doğru değil ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Gedson Fernandes Emre Kocadağ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.