Emre Karayel'e anlamlı hediye... Gözyaşlarına hakim olamadı

Geçtiğimiz Ocak ayında oğlu Can'ı kucağına alarak ilk kez baba olmanın sevincini yaşayan Emre Kareyel, oğlu doğduktan 7 gün sonra babası Öcal Karayel'i kaybetmişti. Acı ve mutluluğu aynı anda yaşayan ünlü oyuncu bir hayranından gelen hediye karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

'Bizim Evin Halleri', '1 Erkek 1 Kadın', 'Son Yaz' gibi yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Emre Karayel kendisine hayranından gelen bir hediye karşısında gözyaşlarına hakim olamadı ve ağladı.

OĞLU DOĞDUKTAN 7 GÜN SONRA BABASINI KAYBETTİ

8 yıldır aşk yaşadığı iç mimar sevgilisi Gizem Demirci ile 2020 Kasım ayında dünyaevine giren 49 yaşındaki oyuncu Emre Karayel geçtiğimiz Ocak ayında Can ismini verdikleri ilk çocuğunu kucağına alarak baba olmanın heyecanını yaşamıştı.


İlk kez babalık sevinci yaşayan Emre Karayel oğlunun doğumundan kısa bir süre sonra acı haberle yıkılmıştı. Emre Kayel'in 88 yaşındaki babası Öcal Karayel tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

 

''AĞLATTILAR NE YALAN SÖYLEYEYİM''

Acı ve mutluluğu aynı anda yaşayan Emre Kareyel'e bir hayranı, ünlü oyuncunun oğlunun ve babasının resminin karakalem çalışmasını hediye etti. Vefat eden babası ve oğlu Can'ın çizimini Instagram sayfasında paylaşan Emre Karayel altına ''Dün gece #kocaeli oyunundan sonra @karakalemhediyem bu tabloyu hediye ettiler. Babamla oğlumu kavuşturmuşlar 😍 ağlattılar ne yalan söyliim ..:) #masallah #can #öcal #karakalem'' notunu düştü.

Emre Karayel'e anlamlı hediye... Gözyaşlarına hakim olamadı

 

Emre Karayel'e anlamlı hediye... Gözyaşlarına hakim olamadı ile ilgili etiketler Sosyal Medya emre karayel Can Karayel Öcal Karayel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.