Emre Dinler Kimdir? Yasak Elma Ömer Kaç Yaşında, Sevgilisi Var Mı?

Emre Dinler Kimdir? Yasak Elma Ömer Kaç Yaşında, Sevgilisi Var Mı? Yasak Elma 102. bölümüyle beraber oyuncu kadrosuna girecek olan Emre Dinler hakkında merak sürüyor. FOX TV dizisi Yasak Elma'ya yeni isimler katılmaya devam ediyor. Hasan Ali Bey'in yeğeni olarak rol alacak Emre Dinler kimdir, kaç yaşında?

Emre Dinler Kimdir, Yasak Elma Ömer olarak dizinin kadrosuna katılan Emre Dinler kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

EMRE DİNLER KİMDİR?

Manken, dizi oyuncusu. 1995, Hatay Kırıkhan doğumlu. 1.90 m boyunda. 2013 yılında katıldığı Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında 3.cü oldu. Model olarak çalışmalarını sürdürmüş ardından 2018 yılında oyunculuk kariyerine adım attı. İlk kez rol aldığı Söz dizisinde hayat verdiği Tahir karakteri ile tanınmıştır. Daha sonra 2018-2019’da Gülperi dizisinde Mesut, 2020 yılında rol aldığı Sol Yanım dizisinde Barbar karakterini canlandırdı.

Emre Dinler Rol Aldığı Yapımlar

Emre Dinler Rol Aldığı Yapımlar

Yasak Elma ( Ömeri TV Dizisi, 2021)

Sol Yanım (Barbar, TV Dizisi 2020)

Gülperi (Mesut, TV Dizisi 2018-2019)

Söz (Tahir Gümüş, TV Dizisi 2020)

Emre Dinler Kimdir? Yasak Elma Ömer Kaç Yaşında, Sevgilisi Var Mı? ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak Elma ömer emre dinler kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.