Emre Can'ı çok üzdük

Türkiye'nin açık bir futbol sergilediğini ve son dakika golüyle kendilerini üzdüğünü söyleyen Emre Can, Türkiye'yi tebrik etmedi. Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı yıldızı Efecan Karaca'nın golünden sonra da "faul" itirazında bulunarak sarı kart görmüştü.

Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı oyuncusu Emre Can, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Borussia Dortmund forması giyen savunma oyuncusu, Almanca şunları söyledi:

"Türkiye iyi oynadı, açık oynadı, son saniyelerde yediğimiz gol nedeniyle üzgünüz. Genel olarak iyi oynadık, yeni bir takımız, aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Giderek daha da iyi olacağız.

Frankfurt doğumlu 26 yaşındaki futbolcu, Efecan Karaca'nın attığı gole itiraz edince sarı kart görmüştü.

A Milli Takım'ın Juventus'lu stoperi Merih Demiral ise sıcağı sıcağına şunları söyledi:

"Çok güzel mücadele ettik, gerektiği gibi oynadık. Talihsiz goller yedik ama tarihimizde ilk defa Almanya'ya 3 gol atıyoruz. Genç bir milli takımız, önümüzde güzel günler var, gün geçtikçe daha güzel oluyoruz. Çok güzel bir milli takım var, çok daha güzel olacak."

Emre Can'ı çok üzdük ile ilgili etiketler Almanya Türkiye Merih Demiral A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.