Emre Bilgin göreve... Beşiktaş-Hatayspor maçında kale 18 yaşındaki eldivene emanet

Beşiktaş'ın Galatasaray'la oynadığı derbide sarı kart cezalısı konumuna düşen milli kaleci Ersin Destanoğlu'nun yerine Beşiktaş altyapısında yetişen ve geçen sezon A Takım'a katılan Emre Bilgin, Beşiktaş-Atakaş Hatayspor maçında ilk 11'de sahaya çıkacak. Beşiktaş'ın yedek kalecisi ise 17 yaşındaki Göktuğ Baytekin olacak.

Beşiktaş'ın hafta sonu Hatayspor'la deplasmanda oynayacağı maçta kalesini 18 yaşındaki Emre Bilgin koruyacak.

Beşiktaş'ın Galatasaray'la oynadığı derbide sarı kart cezalısı konumuna düşen milli kaleci Ersin Destanoğlu, Hatayspor maçında forma giyemeyecek. Siyah Beyazlılar'da 2. kaleci Mert Günok da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmıştı.

Emre Bilgin geçen sezon da Ersin cezalı ve Utku sakatken kaleye geçmiş ve başarılı bir maç çıkarmıştı.

EMRE BİLGİN KİMDİR?

Beşiktaş altyapısında yetişen ve geçen sezon A Takım'a katılan Emre Bilgin, Beşiktaş-Atakaş Hatayspor maçında ilk 11'de sahaya çıkacak. Beşiktaş'ın yedek kalecisi ise 17 yaşındaki Göktuğ Baytekin olacak.

Eylül 2013’te, 9 yaşındayken futbola Bayrampaşa Demirspor’da başlayan Emre Bilgin, Ekim 2014’te Beşiktaş'a transfer oldu.

Emre Bilgin, 2020 sezonunda teknik direktör Sergen Yalçın tarafından A Takım idmanlarına alındı. Genç eldiven Ağustos 2020'de Beşiktaş ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Emre Bilgin ayrıca Türkiye Milli Takımı alt kategorilerinde de kendine yer buldu.

Emre Bilgin Milli takım kariyeri:

Türkiye U16 – (12 maç)
Türkiye U15 – (6 maç)

Emre Bilgin göreve... Beşiktaş-Hatayspor maçında kale 18 yaşındaki eldivene emanet ile ilgili etiketler Beşiktaş Emre Bilgin Ersin Destanoğlu.
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.