Ersin cezalı, Utku sakat, kale 6 yaşındaki Emre Bilgin'e emanet!

Beşiktaş'ta, Gaziantep deplasmanında kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan Ersin Destanoğlu'nun ardından yedek kaleci Utku Yuvakuran da antrenmanda sakatlandı. Medipol Başakşehir maçında kaleye 16 yaşındaki Emre Bilgin geçebilir

Beşiktaş'ta kaleci krizi... Kırmızı kart cezalısı kaleci Ersin Destanoğlu'nun yokluğunda Medipol Başakşehir maçında kaleyi koruyacak olan Utku Yuvakuran da sakatlandı. Utku oynayamazsa kaleyi 16 yaşındaki Emre Bilgin koruyacak.

A Spor'un son dakika haberine göre; Utku Yuvakuran’ın adalesinde hafif sakatlığı bulunuyor. Beşiktaş Doktoru Murat Çevik, Utku için adeta seferberlik ilan etti. Utku iğneyle de olsa Başakşehir maçında oynamak istediğini iletti. Yuvakuran forma giyemezse 2004 doğumlu Emre Bilgin zorlu Başakşehir maçı için hazır bekletiliyor.

NECİP UYSAL TAKIMLA ÇALIŞTI

Süper Lig'de sahasında Medipol Başakşehiri konuk edecek Beşiktaş, hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan ve bir süre takımdan ayrı kalan Necip Uysal, yeni testlerinin negatif sonuç vermesinin ardından takımla birlikte yapılan antrenmanlarda yer aldı. Siyah-beyazlılar, Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayıp, kampa girecek.

Ersin cezalı, Utku sakat, kale 6 yaşındaki Emre Bilgin'e emanet! ile ilgili etiketler Beşiktaş Ersin Destanoğlu. Utku Yuvakuran Emre Bilgin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.