Emre Belözoğlu'ndan övgü dolu açıklamalar: Barcelona ve Real Madrid'de dahi oynar!

Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü konuk olduğu Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Bu mücadele sonrasında Ankara temsilcisinin teknik direktörü Emre Belözoğlu övgü dolu açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü konuk olduğu Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu.

Bu mücadele sonrasında Ankara temsilcisinin teknik direktörü Emre Belözoğlu övgü dolu açıklamalarda bulundu.

"FERDİ KADIOĞLU BARCELONA VE REAL MADRID'DE DAHİ OYNAR"

"Net bir şekilde bizden çok daha iyi bir takım vardı karşımızda. Fazla da sözü uzatmadan söylemek lazım. Karşılık verdiğimiz 35 dakika var, istediklerimi yapan bir oyuncu grubu vardı. Fenerbahçe merkezden oynanan toplara baskı yapıyor, kazandığı topları kenara çabuk inen ve bekleriyle delici oynayan bir takım. İki tane üst düzey bekleri var. Ferdi, Avrupa'nın her takımında üst düzey Barcelona, Real Madrid'de dahi oynar.

''FENERBAHÇE'NİN SON 10 SENENİN EN EN EN İYİ KADROSU''

"Ferdi, Mert gibi oyunculara karşı bu mesafeleri, alanları vermemek üzere plan yapmıştık. 35 dakika bunu oynadık. Ne zaman merkeze oynayıp kaptırdık, ne zaman ki Cengiz'in ayağına gelen topları kapatamadık o zaman momentum oraya geçti. Fenerbahçe'nin son 10 senenin en en en iyi kadrosu. Bizden üstün oynaması doğal. Oyuncularım kendi güçlerince en iyisini yapmaya çalıştılar. Biz doğru oyunu oynamaya gayret edeceğiz. 30-35 dakikalık oyun çalıştığımız oyundu, sonrası net bir şekilde Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle geçen bir oyundu."

 

Emre Belözoğlu'ndan övgü dolu açıklamalar: Barcelona ve Real Madrid'de dahi oynar! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ankaragücü Süper Lig Trendyol Süper Lig Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.