Emre Belözoğlu'ndan depremzedelere dev bağış!

6 Şubat'ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen büyük depremlerin ardından Türk televizyon kanalları deprem ortak yayınında bir araya geldi. Pek çok kurum ve vatandaşlar yardım için yayına bağlanırken bunlardan biri de Başakşehir Futbol Kulübü teknik direktörü ve Fenerbahçe'nin eski yıldız isimlerinden Emre Belözoğlu oldu.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis'i etkileyen depremler sonrası Türkiye'nin tek yürek olduğu canlı yayın, pek çok televizyon kanalının ortaklığıyla ekrana geliyor. Yayına bağlanıp bağış yapan isimlerden biri Emre Belözoğlu oldu.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN DEPREMZEDELERE DEV BAĞIŞ!

Emre Belözoğlu bağlandığı ortak yayında 1 yıllık maaşını depremzedelere bağışladığını duyurdu. 

Türkiye'nin gündeminde olan ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere yardımcı oldu

"Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyası ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV 8 kanallarının ortaklığıyla yayınlandı. Programda sevilen dizi ve program yüzleri yardımlar toplarken, toplanan yardımlar AFAD ve Kızılay'a bağışlanacak.

Emre Belözoğlu'ndan depremzedelere dev bağış! ile ilgili etiketler Türkiye Tek Yürek Emre Belözoğlu Başakşehir deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.