Emre Belözoğlu'dan Mert Hakan'a Fenerbahçe mesajı!

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı ancak corona virüsü sonrası bazı sorunların oluştuğu Mert Hakan Yandaş transferinde, Fenerbahçe devreye girmişti. Sivassporlu yıldızın idolü olan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye gel mesajını yineledi.

Galatasaray'ın prensipte anlaştığı iddia edilen Sivasspor'un yıldızı Mert Hakan Yandaş'a Fenerbahçe'nin ilgisi devam ediyor.

Emre Belözoğlu'dan Mert Hakan'a Fenerbahçe mesajı!

26 yaşındaki 10 numara ile telefonla konuşan Emre Belözoğlu'nun, kendisine 'idolüm' diyen Mert Hakan'a "Fenerbahçe'ye gel. Burada star olursun. Galatasaray'da Türk oyuncular yer bulamıyor. Bizde yeni bir yapılanma olacak ve sen de baş rollerden birini kap" dediği öğrenildi.

Bu sezon kırmızı- beyazlı formayla dikkat çeken bir performans ortaya koyan Mert Hakan Yandaş, 30 resmi maçta 10 gol atıp, 4 asist yaptı. Fotomaç'ın haberine göre başarılı orta saha için Fenerbahçe'nin, G.Saray'dan daha cazip bir teklif hazırladığı dile getiriliyor.

 

Emre Belözoğlu'dan Mert Hakan'a Fenerbahçe mesajı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Süper Lig Mert Hakan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.