Emre Belözoğlu Teknik Direktör olarak Süper Lig tarihine geçti!

Başakşehir FK Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Türk Futbol tarihine geçti. Geçtiğimiz hafta alınan 3-1'lik Giresunspor galibiyetiyle Süper Lig tarihinde 15 galibiyete en az maçta ulaşan yerli teknik adam oldu.

Futbolu bıraktından sonra bir süre Fenerbahçe teknik direktörlüğü yapan Emre Belözoğlu asıl başarısını Başakşehir FK başında gerçekleştirdi. Aykut Kocaman'dan boşalan koltuğu oturan Belözoğlu, 7 maçta topladığı 19 puanla 15. sıradaki Başakşehir'e 10 maçlık yenilmezlik serisi yakalatan (8 galibiyet, 2 beraberlik) genç teknik adam, tarihi bir rekora imza attı.

EMRE BELÖZOĞLU TARİHE GEÇTİ

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Başakşehir FK ile Giresunspor arasında oynanan maçı 3-1 önde kapatan Turuncu Lacivertli takım maç fazlasıyla 3. sıraya yerleşti. Bu galibiyetle Türk futbolunun efsane teknik adamı Coşkun Özarı'yı geçen Belözoğlu rekor kırdı.

15 galibiyete en az maçta ulaştı

20. maçında 15. galibiyetine ulaşan Emre Belözoğlu Coşkun Özarı'yı geçerek Süper Lig rekoru kırdı. 15 galibiyete en az maçta ulaşan yerli teknik adam olan Emre Belözoğlu muhteşem çıkışını sürdürüyor.

 

Emre Belözoğlu Teknik Direktör olarak Süper Lig tarihine geçti! ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu başakşehir fk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.