Emre Belözoğlu, Seçil Erzan'a vermek için Acun Ilıcalı'dan borç aldı

Seçil Erzan'ın dolandırdığı kişiler arasında olduğu iddia edilen Emre Belözoğlu'nun Erzan'ın kendisinden talep ettiği tutarı toplayabilmek için Acun Ilıcalı'dan 500 bin dolar borç aldığı belirtildi.

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı, Buse Terim ve Selçuk İnan gibi futbol dünyasından pek çok önemli insanın içerisinde olduğu, futbol dünyasını sarsan davada yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin aktardığı habere göre; Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı iddia edilen isimlerden olan Emre Belözoğlu, 17 Mart 2023’te kuzeni Volkan Bahçekapılı eli ile 1 milyon 492 bin dolar verdi. Bahçekapılı, anılan parayı kendi eli ile Erzan’a, müdürü olduğu Levent’teki şubesinde teslim etti. Aynı gün Belözoğlu 1 milyon 400 bin dolar daha gönderdi. Bu kez Erzan, Bahçakaplı’nın Levent’teki ofisine giderek anılan parayı aldı.

18 Mart günü ise Belözoğlu bu kez 400 bin doları, şoförü Alpaslan Akyüz’e vererek Seçil Erzan’a teslim etmesini istedi. Akyüz 400 bin doları, Erzan’ın çalıştığı bankanın genel müdürlük binasının önünde kendisine teslim etti.

Bu para teslimatlarının üzerinden 10 gün geçtikten sonra Erzan, Belözoğlu’nu bir kez daha arayarak “Bu parayı 5 milyon dolara tamamlayalım” dedi. Söz konusu öneriyi ise, daha fazla kazanç elde edilmesi olarak gerekçelendirdi.

ACUN ILICALI 500 BİN DOLAR VERDİ

Yine Dinçer Göçe'nin haberine göre; Çevresinden borç para arayışına giren Emre Belözoğlu'nun talebiyle Bahçakaplı’nın hesabına gönderilen 1 milyon dolar aynı gün, Fatih Terim’in aile dostu Nur Erkasap’ın hesabına gönderildi. Erkasap da parayı Erzan'a teslim etti.

Emre Belözoğlu’nun son aşamada Erzan’a kaptırdığı 1 milyon doların kimlerden geldiği ise dava dosyasına giren bir raporda yer alıyor. Buna göre, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Belözoğlu’nun talebi üzerine 28 Mart günü Volkan Bahçakapılı’nın hesabına 500 bin dolar gönderdi. Aynı gün Tekin Alp Göksel isimli bir kişi de 9 milyon 703 bin 250 TL gönderdi. Bahçakapılı, TL olarak gelen para ile 501 bin 600 dolar aldı. Bahçakaplı hesabındaki biriken 1 milyon doları 29 Mart 2023 günü Nur Erkasap’a gönderdi. Erkasap da bu parayı, Erzan’a teslim etti.

Emre Belözoğlu, Seçil Erzan'a vermek için Acun Ilıcalı'dan borç aldı ile ilgili etiketler Seçil Erzan Emre Belözoğlu Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.