Emre Belözoğlu, Berkay Özcan'ın Fenerbahçe'ye attığı galibiyet golünü tahtaya çizmiş

Medipol Başakşehir, Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun, Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup ettikleri maçta Berkay Özcan ile buldukları golün taktiğini soyunma odasında taktik tahtasına yaptığı çizimlerle anlattığı anların görüntülerini paylaştı.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Başakşehir, dün akşam deplasmanda Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etti.

Turuncu-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından ise Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun devre arasında soyunma odasında Berkay Özcan’ın attığı golün taktiğini birebir anlattığı görüntüler paylaşıldı.

Görüntülerde genç teknik adamın, Berkay’a topu ileriye taşıması ve Nacer Chadli ile yakın oynamasına ilişkin telkinlerde bulunduğu görülüyor. 41 yaşındaki çalıştırıcı, aynı zamanda taktik tahtasına yaptığı çizimlerle de oyuncularından istediklerini görsellerle aktarıyor.

 

Emre Belözoğlu, Berkay Özcan'ın Fenerbahçe'ye attığı galibiyet golünü tahtaya çizmiş ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu Fenerbahçe Medipol Başakşehir berkay özcan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.