Emre Belözoğlu, A Milli Takım'da Şenol Güneş'in yardımcısı oldu

A Milli Takım'da Şenol Güneş'in yardımcısı Emre Belözoğlu oldu. NTV'nin haberine göre; EURO 2020 hezimeti sonrası teknik ekipte değişikliğe giden A Milli Takım'da Güneş'in yardımcısı Emre Belözoğlu oluyor. Yapılan görüşmenin ardından Belözoğlu A Milli Takım’ın yeni yardımcı antrenörü oldu. Türkiye Futbol federasyonu konu ile ilgili resmi açıklamayı kısa süre içinde yapacak. 

EURO 2020'de 24 takım arasında 24. olan A Milli Takım'da fatura yardımcı antrenörlere kesildi... Teknik direktör Şenol Güneş, 2022 Dünya Kupası için umut dağıtıp görevine devam ederken, yardımcısı Bayram Bektaş'ın yerini Emre Belözoğlu alacak.

NTV'nin haberine göre anlaşma tamam. Yapılan görüşmenin ardından Belözoğlu A Milli Takım’ın yeni yardımcı antrenörü oldu. Türkiye Futbol federasyonu konu ile ilgili resmi açıklamayı kısa süre içinde yapacak. 

KESİNLEŞMEDİ AMA GÖRÜŞÜYORUM, DEMİŞTİ 

Perşembe günü Riva'da bir basın toplantısı düzenleyen Güneş'e Emre Belözoğlu haberleri sorulmuştu. Fenerbahçe’deki görevinden ayrılan ve A Milli Takımı’nda İtalya maçı için Roma'ya da giden Emre Belözoğlu ile yapılan görüşmeleri doğrulayan Güneş, "Emre Belözoğlu ile görüştüm. Değişim olacağını söyledim ama şu anda görüşüyorum. Onunla ilgili görüşlerim belli. ‘Başlamasıydı (Fenerbahçe) bizde başlamasını isterdim’ demiştim. Bu işi uzun vadeli yapacağını düşünüyorum. Olup olacağı kesinleşmedi ama görüşüyorum. Henüz netleşen bir durum yok ancak teknik ekipte değişiklik olacak" demişti.

Emre Belözoğlu da konuyla ilgili yaptığı Instagram paylaşımında "Şenol hocamızla görüşmelerimiz devam ediyor; önümüzdeki günlerde süreç netlik kazanacaktır, gelişmeleri paylaşacağız" dedi.

Emre Belözoğlu, A Milli Takım'da Şenol Güneş'in yardımcısı oldu

Emre Belözoğlu, A Milli Takım'da Şenol Güneş'in yardımcısı oldu ile ilgili etiketler Şenol Güneş Emre Belözoğlu A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.