Emre Aydın'dan '100. Yıl Marşı' çıkışı: 'Erkekler kenarda dursun...'

Cumhuriyet'in 100. Yıl Marşı'nı hangi şarkıcının seslendireceği merak konusu olurken, muhtemel sanatçılar arasında Megastar Tarkan, Kıraç, Haluk Levent ve Kenan Doğulu yer almıştı. Şarkıcı Emre Aydın, konu ile ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu ve 100. yıl Marşı'nı bir kadın sanatçının seslendirmesi önerisinde bulundu.

Gazeteci Arif Hür, Cumhuriyet'in 100. yıl marşını bestelemesi ve seslendirmesi muhtemel kişileri köşesine taşımış ve "Cumhuriyet'in yüzüncü yıl marşını seslendirmesi hususunda Tarkan, Kıraç, Haluk Levent ve Kenan Doğulu'nun adı kulislerde dolaşıyor" ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine, Hoşçakal, Belki Bir Gün Özlersin, Afili Yalnızlık, Soğuk Odalar, Son Defa, Bu Kez Anladım, Git, Dayan Yalnızlığım gibi şarkıları dillere dolanan Emre Aydın'dan flaş bir çıkış geldi.

 ''100. YIL MARŞI'NI BİR KADIN SESLENDİRSİN''


Cumhuriyet'in 100. Yıl Marşı'nı hangi ünlü ismin besteleyeceği ve seslendireceği merak konusu olurken şarkıcı Emre Aydın'dan bir öneri geldi. Görüşünü Twitter hesabından takipçileriyle paylaşan Emre Aydın, "Cumhuriyet'in 100. Yıl Marşı'nı kim bestelesin ve seslendirsin meselesi konuşulmaya başladı. Kimin seslendireceğini değil de kimlerin seslendirmeyeceğini netleştirelim önce. Erkekler kenarda dursun ve 100. Yıl Marşı'nı bir kadın bestelesin ve seslendirsin!" dedi.

"CİNSİYET EŞİTLİĞİ KONUSUNDA BU KADAR MI YOL ALABİLDİK?"

Açıklamalarını sürdüren ünlü şarkıcı, "Neden adaylar sadece erkek ve 100 yılda cinsiyet eşitliği konusunda bu kadar mı yol alabildik gibi konulara girmek istemedim" diyerek sözlerini noktaladı.

Emre Aydın'dan '100. Yıl Marşı' çıkışı: 'Erkekler kenarda dursun...'

 

Emre Aydın'dan '100. Yıl Marşı' çıkışı: 'Erkekler kenarda dursun...' ile ilgili etiketler Tarkan Kıraç Haluk Levent Kenan Doğulu Emre Aydın Arif Hür 100. Yıl Marşı Cumhuriyetin 100. Yılı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.