Emre Aşık’ı öldürmek için tetikçi tutan Yağmur Sarnıç’a şok! İstenen ceza belli oldu

8 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay bitiren eski milli futbolcu Emre Aşık'ı öldürtmek için kiralık katil tuttuğu iddia edilen Yağmur Sarnıç’ın yargılanmasında sona gelindi. Savcılık, Yağmur Sarnıç’ın 30 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Eski milli futbolcu Emre Aşık ve 8 yıllık eşi Yağmur Aşık arasında yaklaşık üç yıldır devam eden boşanma davası karara bağlandı. Üç çocuk sahibi olan ikili geçtiğimiz ay boşandı. Olaylı bir şekilde ayrıldığı eski futbolcu Emre Aşık'ı boşanma aşamasındayken öldürtmek için iki kez tetikçi tutmakla suçlanan Yağmur Sarnıç'ın yargılanmasında ise sona gelindi.


30 YIL HAPİSLE CEZALANDIRILMASINI TALEP ETTİ

Savcılık, Yağmur Sarnıç'ın 30 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Yağmur Sarnıç’ın tetikçileri olduğu öne sürülen Erdi Sungur ve Baycan Şenürek’in ise 15’er yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istendi.

Emre Aşık’ı öldürmek için tetikçi tutan Yağmur Sarnıç’a şok! İstenen ceza belli oldu


SON SAVUNMALARI İÇİN BİR AY SÜRE VERİLDİ

Sabah Gazetesi'nden Fatih Ulaş'ın haberine göre; Mahkeme heyeti, son savunmalarını hazırlamaları için sanıklara bir ay süre verdi.

 

 

Emre Aşık’ı öldürmek için tetikçi tutan Yağmur Sarnıç’a şok! İstenen ceza belli oldu ile ilgili etiketler Emre Aşık mahkeme Yağmur Sarnıç Erdi Sungur Baycan Şenürek hapis istemi hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.