Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık'ın boşanma davasında yeni gelişme

Eski milli futbolcu Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık'ın çekişmeli boşanma davasında yeni bir gelişme yaşandı. Duruşmada bu kez tanıklar dinlendi. Yağmur Aşık’ın vekili çocukların velayeti almak için tekrardan talepte bulundu.

Eski futbolcu Emre Aşık ile 8 yıllık eşi Yağmur Aşık'ın çekişmeli boşanma davasının görülmesine devam edildi.


TANIKLAR DİNLENDİ

İstanbul 10. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada davacı-karşı davalı Emre Aşık ve taraf avukatları hazır bulundu. Davacı - karşı davalı Yağmur Aşık duruşmaya katılmazken, gizlilik kararı olan duruşmaya basın mensupları alınmadı.

Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık'ın boşanma davasında yeni gelişme

ANNE AŞIK'IN VELAYET TALEBİ REDDEDİLDİ

Duruşmada, Emre Aşık'ın getirdiği iki tanığın dinlendiği öğrenildi. Tanıkların dinlendiği davada Yağmur Aşık’ın vekili çocukların velayeti almak için tekrardan talepte bulundu. Mahkeme, ikinci kez reddetti. Mahkeme, duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe erteledi.

Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık'ın boşanma davasında yeni gelişme - Resim : 2

 

Emre Aşık ve eşi Yağmur Aşık'ın boşanma davasında yeni gelişme ile ilgili etiketler Emre Aşık Duruşma dava zeynep aşık zeynep sarnıç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.