Emre Akbaba'nın kaval ve baldır kemikleri kırıldı!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olurken 62. dakikada oyuna giren Emre Akbaba, Samudio ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlandı ve oyundan çıktı. Abdurrahim Albayrak, milli futbolcunun ayağının üç yerinden kırıldığını açıkladı. Emre Akbaba'nın yerde kaldığı anlar sonrasında iki takım oyuncuları da yere kapandı, bazıları da gözyaşlarına hakim olamadı.

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olurken herkesi yıkan bir sakatlık yaşandı.

Oyuna 62. dakikada dahil olan Emre Akbaba, 67. dakikada gelişen Rizespor atağında yerde kaldı. Sağlık heyetiyle birlikte Emre'nin yanına koşan Hasan Şaş kenara değişiklik işareti yaparken Henry Onyekuru gözyaşlarına boğuldu.

Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Emre Akbaba'nın kaval kemiğinin kırıldığı ve uzun süre sahalardan uzak kalmasının beklendiği öğrenildi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA!

Galatasaray Emre Akbaba'nın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar milli futbolcunun kaval ve baldır kemiklerinde kırık tespit edildiğini ve ameliyata alındığını duyurdu.

İŞTE O GÖRÜNTÜ

Emre Akbaba'nın kaval ve baldır kemikleri kırıldı!

Emre Akbaba'nın kaval ve baldır kemikleri kırıldı! ile ilgili etiketler Galatasaray Çaykur Rizespor Emre Akbaba
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.