Galatasaray'da Emre Akbaba sevinci

Galatasaray, milli maçlar için lige verilen arayı sakatlığı olan futbolcular için avantaja çevirmek istiyor. Sarı-Kırmızılılarda Emre Akbaba, Saracchi, Taylan ve Etebo’nun milli aradan sonra oynanacak Alanyaspor maçında sahada olması bekleniyor.

Galatasaray'da Emre Akbaba sevinci yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonun son maçında sakatlanan ve uzun süredir forma giyemeyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, milli aranın ardından takıma katılacak.

Sağ üst arka adalesinde problem yaşayan milli futbolcunun, milli takım arasında takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Emre Akbaba'nın, ekim ayı sonuna kadar fiziksel olarak tam performansa ulaşabileceği belirtildi. Terim’in, hazır olmasından sonra oyun sistemini Emre'nin üzerine kurabileceği öğrenildi.

SARACCHİ ALANYA MAÇINDA HAZIR OLACAK

Medipol Başakşehir maçında sakatlanan Saracchi ise milli aradan sonraki Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyebilecek. Kasımpaşa maçında sakatlanan Etebo ve Taylan Antalyalı'nın adalelerinde ise zorlanma tespit edildi. Tedavilerine başlanan iki futbolcunun Aytemiz Alanyaspor maçına hazır olacağı ifade edildi.

Galatasaray'da Emre Akbaba sevinci ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Emre Akbaba
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.