Emrah'ın yerine kim geldi? Aşk ve Mavi'den neden ayrıldı?

Emrah'ın Aşk ve Mavi dizisinde ayrılması sonrasında yerine gelecek isim izleyiciler tarafından merak ediliyor. Emrah diziden istediği zammı almayınca diziden ayrıldı. Peki Aşk ve Mavi'de Emrah'ın yerine kim geldi? Hangi isim? Detaylar haberimizde...

Aşk ve Mavi'de Emrah'ın yerine kim geldi? ATV ekranların sevilen dizisinde bir isim ayrıldı. Reyting yarışında birçok yapımı geçen diziden Emrah ayrıldı. İstediği zammı alamayan Emrah'ın ayrılmasından sonra yerine gelecek isim herkes tarafından merak konusu oldu. Peki Aşk ve Mavi'de Emrah'ın yerine kim geldi? Hangi isim? Neden ayrıldı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Emrah'ın yerine kim geldi? Aşk ve Mavi'den neden ayrıldı?

Emrah, yeni sezonda 6 bölüm çektikten sonra ücretine zam isteği geri çevrilince 'Aşk ve Mavi' dizisini bırakmış ve seti terk etmişti. Emrah'ın ani ayrılığıyla 'Aşk ve Mavi'nin çekimleri bir süreliğine durdurulmuştu.

EMRAH'IN YERİNE KEREMCEM GELİYOR

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun yazısına göre, NTC Medya'nın çektiği 'Aşk ve Mavi'den ayrılan şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın yerine, şarkıcılığın yanı sıra başarılı bir dizi oyuncusu da olan Keremcem gelecek.

Keremcem, Emrah'lı beş bölüm ATVde yayınlandıktan sonra 'Aşk ve Mavi'ye katılacak ve sürpriz bir karakterle konağın yeni aile ferdi olacak.

EMRAH

1971 yılında Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde doğdu. Annesinin işi nedeniyle Elâzığ'ın Alacakaya ilçesinde ilkokula başladı.

Emrah ortaokula Diyarbakır'da devam ederken, 1983 yılında ilk profesyonel albümü "Ağam Ağam"'ı çıkardı ve "Küçük Emrah" olarak müzik dünyasına adım attı. 1985 yılında "Gülom" albümü piyasaya çıktı ve "Zavallılar" filminde başrol aldı. 1985'de "Yaralı" albümü büyük ilgi gördü. Ardından "Boynu Bükükler" ve "Ayrılamam" albümleri ile satış rekorları kırdı. Hiç kimsenin o zamana kadar ulaşamadığı rakamlara ulaştı. "Ayrılamam" albümü 2.500.000'den fazla satmıştır.

1990'lı yıllardan itibaren albümlerinde kendi bestelerine yer veren Emrah, kariyerine aynı hızla devam etti. "Neşeliyim", "Hoş Geldin Gülüm" ve "Sen Gülünce" albümleriyle çok başarılı oldu. 1993'ten sonra adındaki "küçük" ekini kaldırarak, pop dünyasına adım attı. "Haydi Şimdi Gel", 3.500.000 adet sattı.

1994 yılında Emrah bir rekor daha kırdı. İnönü Stadyumunda verdiği konserle ilk defa Türk bir sanatçı 50.000 kişiye seslendi. Müzikte gösterdiği başarıyı ilk kez 1997'de bir dizide gördü Emrah. "Unutabilsem" ile Türkiye'nin en başarılı dizisinden birinde başrolü oynadı. "Unutabilsem" şarkısı 1996 senesinin Temmuz ayında çıkan "Narin Yarim" albümünde yer aldı. 1998 senesinin Temmuz ayında "Dura Dura" isimli albümü ile müzik dünyasında yine başarılı oldu ve bu albümü 2.200.000 adet sattı.

Ardından 2000 senesinin Haziran ayında "Ya Hey" ve 2002 senesinin Mart ayında "Ar+ı" albümlerini çıkaran sanatçı, 2002 yılı Eylül ayında yeni bir dizi ile televizyon ekranlarına geri döndü. Kınalı Kar isimli dizide başrol oynadı. 2004 senesinin Haziran ayında "Kusursuzsun" albümünü çıkardı ve "Büyük Yalan" dizisinde rol aldı. 2005 yılının Eylül ayında "Dön" albümünü çıkardı. 2006 yılının Ağustos ayında "Adın Ne Senin?" ile ilk maksi teklisini çıkardı ve aynı yıl "Adak" dizisinde başrol oynadı, diziyi "Best of Emrah" albümü izledi. Albüm, en çok sevilen Emrah şarkılarının yenilenmiş versiyonlarından oluşuyordu. Aynı yıl "Oğlum İçin" adlı dizi ve "Bir Dilek Tut" isimli yarışma programında jüri üyeliği yaptı. 2008 yılında ise 1990'lardan başlayarak örneklerini verdiği house müziğin ("Ye Kürküm", "Sevdim mi Tam Severim", "Haydi Düğüne"...) yanı sıra hip hop ve soul yaptığı, yepyeni bir albüm olan "Yelpaze"yi çıkardı. Sanatçının, bilindik tarzının çok dışında olan, söz konusu türlerdeki eserleri kendine has bir üslupla seslendirdiği "Yelpaze", 25.000 adet satarak Emrah'ın bugüne kadar çıkardığı en az satan albüm oldu. 2009 yılının Eylül ayında ise Emrah TRT1 ekranlarında yayınlanan Hicran Yarası dizisinde 28. bölümden sonraki kadroya dahil oldu ve zengin bir iş adamı rolünde oynadı. 2010 yılında ise "8notes" grubuyla anlaşarak 8notes müzik grubunun müziği ve kendi yorumuyla Türk halk müziği eserlerini caz-funk tarzında yorumladı. Albümde genelde "Pir Sultan Abdal" ve "Neşet Ertaş" türkülerini seslendirdi. 2011 yılının Temmuz ayında "Terzinin Oğlu" isimli albümünü çıkardı. Emrah, Gelmeyen Bahar filmiyle ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştirdi. Film, 8 Mart 2013 tarihinde vizyona girdi.[4] 2014 yılında Sibel Erdoğan ile evlenen sanatçının bir yıl sonra Elyesa adını verdiği çocukları dünyaya geldi. 2015 yılında kariyerinin ilk reklam anlaşmasını yaptı. Mc Donald’sın reklam yüzü olarak reklam filmi çekildi. Bu reklam filmi aynı yıl sonunda Kristal Elma ödüllerinde büyük ödüle layık görüldü. 2016 yılında; uzun bir aradan sonra Ntc Medya yapımcılığında Atv ekranlarına “Aşk ve Mavi & Götür Beni Gittiğin Yere” adlı dizi ile geri döndü.

Albümleri
Ağam Ağam (1983)
Gülom (1984)
Yaralı (1985)
Boynu Bükükler (1986)
Ayrılamam (1987)
Selam Sevdiklerime (1988)
Es Deli Rüzgar-Neşeliyim (1988)
Sevdim (1989)
Hoş Geldin Gülüm (1990)
Sen Gülünce (1991)
Haydi Şimdi Gel(Emrah '93) (1993)
Sevdim mi Tam Severim (1994)
Klasikleri (1995)
Narin Yarim (1996)
Nostalji (1997)
Dura Dura (1998)
Ya Hey (2000)
Ar+ı (2002)
Kusursuzsun (2004)
Dön (2005)
Adın Ne Senin? (Tekli) (2006)
Best of Emrah (2007)
Yelpaze (16 Temmuz 2008)
Terzinin Oğlu (5 Temmuz 2011)

KEREMCEM

Gerçekte 28 Aralık 1977, resmi kayda göre ise 5 Ocak 1978 tarihinde Milas’ta doğdu. İlköğrenimini Milas Sakarya İlkokulu’nda gördü. Aslen Muğlalıdır. İzmir Özel Fatih Koleji’ndeki ortaöğreniminden sonra Muğla Turgutreis Lisesi’nden 1995 senesinde mezun oldu. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2003’te mezun oldu. Gitar çalmaya lise yıllarında başladı, sözü ve müziği kendisine ait ilk bestesi olan ve ilk albümünde de yer alan “Elimde Değil” şarkısını 1996’da Ankara'da yaptı.

2001 - 2005 arası
Daha sonra üniversite yıllarında tanıştığı arkadaşı Yunus Adak’la beste çalışmalarına devam etti. 2001’de Yonca Evcimik’in teşvikiyle İstanbul’a geldi. Yine onun vasıtasıyla 2004’te Aykut Gürel’le çalışmaya başladı. 2004’te ilk albümü Eylül, İrem Records etiketiyle piyasaya çıktı. “Nerelere Gideyim”, “Pardesü”, “Ağlayalım Beraber” ve “Aşk Oyunu” gibi sevilen şarkılarını içeren bu albüm ona “Popsav” ve “Altın Kelebek”ten “En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı” ödüllerini getirdi.

Aynı sene TRT’de yayınlanan TV filmi “Kerem İle Aslı”nın “Kerem”i oldu. 2005 senesinde onu daha büyük kitlelere tanıtan Aşk Oyunu dizisinde Sarp adlı karakteri canlandırdı. Aynı sene Seden Gürel’le düet albümleri Maia'yı çıkarttılar. Sezen Aksu ve Özdemir Erdoğan’ın sevilen şarkısı “Küçük Bir Aşk Masalı"nı yeniden yorumladılar.

2006 - günümüz
2006’da Haldun Dormen yönetimindeki “Broadway’den İstanbul’a” isimli müzikal projede “Notre Damme de Paris”, “Grease”, “Hisseli Harikalar” ve “Lüküs Hayat” müzikalleri’nden şarkılar söyledi. Aynı sene 2. solo albümü “Aşk Bitti”yi çıkardı. “Aşk Bitti”, “Aman Aman”, “Kalenin Fethi” bu albümde en sevilen şarkılar oldu. Müzikalde seslendirdiği “Birlikte” isimli şarkısı da bu albümde yer aldı.

“Aşk Bitti” albümü ile “Kral Müzik Ödülleri”nde “En İyi Erkek Sanatçı” seçildi. Bir Walt Disney yapımı olan High School Musical 2 filminin soundtrack albümünde iki şarkı seslendirdi ve bu albümden “İçimdeki Müzik Sensin” video klibi Almanya, ABD ve birçok ülkede gösterildi.

Çirkin Ördek Yavrusu isimli animasyon filminde bir ördeği seslendirmesi, bu alandaki ilk deneyimiydi.

2007’de “İki Yabancı” adlı TV dizisinin “Dr. Cem”i oldu. 2008’de Romanya’dan “İmba” grubuyla “Ateşler İçinde" isminde bir single albüm çıkardı. Aynı sene “Elif” isimli TV dizisinin “Ahmet”i oldu.

“High School Musical 3” sinema filminde ve yakında çıkacak olan soundtrack albümde de yeralacak olan “Senle Olmak İsterim” isimli şarkıyı seslendirdi.

2009 3. solo albüm “Dokun”u yine İrem Records etiketiyle Aykut Gürel prodüktörlüğünde çıkardı. Daha albüm çıkmadan “Kita”yla birlikte seslendirdikleri ve müzik kanallarında uzun süre 1 numarada kalan “Hayallerin Peşinde” isimli video klip, 3D animasyon bir karakterle gerçek görüntünün beraber kullanılması açısından Türkiye’de bir ilk oldu. Albümün 2. klibi “Sana Ferrari Gerekti” isimli şarkıya çekildi.“En İyi Orkestralı Video (Sana Ferrari Gerekti)" gösterilerek 2009'ün en iyi videoları arasında gösterildi. İstanbul, Anadolu, Almanya, Kıbrıs ve Azerbaycan’da 170’in üzerinde konser verdi.

2009 senesinin Ağustos ayı ortalarında askere gitti. Vatani görevini 323. Kısa Dönem olarak 2010 yılının Ocak ayında tamamladı. Keremcem, gitmeden önce son albümü “Dokun”da yer alan dört ayrı şarkıya klip çekti. “İmtihan” adını taşıyan ve uzun süre listelerdeki yerini koruyan ilk klibin ardından “Son Bir Kez / Ağustos Böcekleri” ile bir kez daha ekranlarda sevenleriyle buluştu. “Yutkunamıyorum” ve “Neden Geldin” isimli şarkılara çekilen diğer iki klip ise yayınlanmaya hazır bir şekilde sıralarını bekliyor. “Yutkunamıyorum” Keremcem askerden döndükten sonra ekranlarla buluştu.

Sanatçı, müzik kariyerini 2011 yılında çıkardığı Hayata albümü ile sürdürmektedir.

Keremcem, 2014 yılında Oyuncu Seda Güven ile Paris'te evlendi. 2015 yılında Seda Güven'le yollarını ayırdı.

Emrah'ın yerine kim geldi? Aşk ve Mavi'den neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Emrah aşk ve mavi neden ayrıldı kim geliyor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.