Emrah'ın oğlu Tayfun tavuk dönerci oldu!

Ünlü şarkıcı Emrah Erdoğan'ın bir türlü kabullenemediği oğlu Tayfun, Bursa'da tavuk dönerci oldu. Tayfun kendi ayakları üzerinde durmak istediğini belirtirken "Umarım babam benimle gurur duyar" dedi.

Şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın Bursa'da yaşayan oğlu Tayfun, Görükle'de tavuk dönerci açtı. Yıllarca babası tarafından bir türlü kabullenilmeyen Tayfun, kendi ayakları üzerinde durmak istediğini söyledi.

TAVUK DÖNERCİ OLDU

Babası Emrah'a yıllardır kendini bir türlü kabul ettiremeyen Tayfun, manevi abisi olarak gördüğü Nihat Akça ile gıda sektörüne girdi. Bursa Görükle'de mütevazı bir tavuk döner büfesi açan Tayfun açıklamalar yaptı.

"UMARIM BABAM BENİMLE GURUR DUYAR"

Yıllardır kendi ayakları üzerinde durma çabası verdiğini belirten Tayfun, "Çoğu zaman babamla olan ilişkim yanlış anlaşıldı. Ben babamı çok seviyorum. Umarım kendi ayaklarımın üzerinde durabildiğimi görür ve benimle gurur duyar. İnşallah bir gün beni burada ziyarete gelir, ben de ona kendi ellerimle tavuk döner hazırlarım." dedi.

Emrah'ın oğlu Tayfun tavuk dönerci oldu! ile ilgili etiketler Emrah Emrah Erdoğan oğlu tayfun
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.