Emrah botoks yaptırdı, tanınmaz hale geldi!

Şarkıcı ve oyuncu Emrah, yüzüne yaptırdığı estetikle sosyal medyanın gündemine oturdu. Cimriliğiyle bilinen ünlü sanatçıya 'Botoksun da ucuzuna kaçmış' yorumları yapıldı.

ATV ekranlarının sevilen dizisi 'Aşk ve Mavi'nin başrol oyuncusu Emrah Erdoğan'ın yüzüne yaptırdığı kötü botoks başına dert oldu. Cimriliği ile bilinen Emrah'ın son halini görenler "Botoksun da ucuzuna kaçmış" şeklinde yorumlar yaptı.

HAYRANLARI ŞOKE OLDU

İki çocuğunun annesi eşi Sibel Erdoğan'la dizisinin yayınlandığı kanalın yılbaşı partisine katıldı. Partide çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan oyuncu herkesi şaşırttı. Para konusunda tutumlu davranışları sık sık magazin haberlerine konu olan Emrah, bu sefer yaptırdığı gençleşme operasyonuyla gündeme geldi.

botoks-yaptiran-emrah-taninmaz-hale-geldi-10366903_4442_m

KUŞUM AYDIN'A BENZETİLDİ

Küçük Emrah olarak tanıdığımız 50 yaşındaki sanatçı, yaşlılık çizgilerini yok etmek için yüzüne botoks yaptırdı. Paraya kıyamadığı ve bu yüzden istediği sonucu alamadığı konuşulan Emrah'ı şişmiş ve gerilmiş yüzüyle görenler onu Kuşum Aydın'a benzettti.

Emrah'ın son hali Kuşum Aydın'a benzetiliyor;

botoks-yaptiran-emrah-taninmaz-hale-geldi-10366903_5857_m_1

Emrah botoks yaptırdı, tanınmaz hale geldi! ile ilgili etiketler Emrah Erdoğan estetik Botoks küçük emrah kuşum aydın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.