‘EMPERYALİST YAPININ SİYONİST PLANI ACIMASIZCA İŞLİYOR!’

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, ABD başta olmak üzere batı destekli süren alçak İsrail katliamlarının perde arkasını konuştu.

ŞENER: BELLİ Kİ ABD VE İSRAİL BİR PLAN UYGULAYACAK!

Nedim Şener, “Kadir gecesinden başlayarak bütün Müslüman alemine bayramı zehir eden İsrail’in zulmü ve katliamı yaşanıyor. Ortada insanların tarif ettiğinden çok daha büyük bir problem var. Şunu gördüm, biz Osmanlı’da İspanya’dan kaçan Yahudilere Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u açmıştı. Türkiye’deki Sefarad  Yahudileri onlardır. II. Dünya Savaşı sırasında büyükelçilerimiz dünyanın birçok ülkesinden Yahudileri Hitler’in elinden kurtarmak için canlarını ortaya koydular, diplomatik hünerlerini gösterdiler. Yahudi soykırımının bedelini başta Filistinliler olmak üzere tüm Müslümanlara batı dünyası ödetiyor. Almanya, Avrupa’nın ülkesinde bir ülke. O fırınlardan Yahudiler yanarken, çıkan dumanları görmediler mi? İsrail’deki Yahudi soykırım müzesinde ABD keşif uçaklarının yok etme kamplarının havadan çekilmiş fotoğraflarını görürsünüz. ABD ve Vatikan biliyor. Yahudiler bütün bir insanlığın gözü önünde katledildi. Bu acıyı kullanışlı hale getiren ve sömüren de onların torunları oldu. Bugün torunları atalarının kemiklerinin sızlatacak ve onların katili olan Hitler, Naziler, bugünkü Almanya, İtalya ve buna seyirci kalan Avrupa ülkelerini ancak sevindirecek duruma geldiler. Avusturya başbakanı İsrail bayrağı asmış. Bir kere de mazlumun yanında olun. Avusturya, Hitler’in doğduğu yer. Soykırım yapan Hitler’in ülkesinde çıkmış bir başbakan bugün Filistin’de soykırım yapan İsrail bayrağını dikerek destek oluyor. Batı dünyası böyle, bu siyonizmin ne olduğunu bizim topluma öğretmemiz lazım. Madem karşımızda siyonist amaçları olan, aslında bu bir hegemonya savaşıdır. İsrail’in bir planı var, Katolik bir Hristiyan olan ABD Başkanı Biden ‘Ben siyonistim ve siyonist olmak için Yahudi olmaya gerek yok’ diyorsa ve bu planın bir parçasıysa bizim başımıza geleceklerden haberdar olmamız lazım. ABD’yi bir siyonistin yönettiğini kendisi söyledi. Madem İsrail ile Orta Doğu’yu ateş gölüne çevirecekler, yakacaklar coğrafyayı belli. Biz de ne ile karşı karşıya olduğumuzu, düşmanın planını bilelim. Siyonizmin ne olduğunu öğrenmemiz lazım. Her Yahudi siyonist değildir, bazı Ortadoks Yahudiler vardır bunlar ABD’de bazı şehirde eylemler yapıyorlar. İsrail’e de karşı, savaş yoluyla değil barış yoluyla Filistin’in yanında olan azınlık Yahudiler vardır. Biz ‘Siyonist plan’ adı altında terör, ırkçılık, milliyetçilik temelli çatışma nedenlerinin altında aslında bir emperyal plan olduğunu görürüz. Bu örgütleri ve güçleri kullanan emperyalistler var.  Sağ görüşlü bir adam bir şey yapar, onun ucu taa başka yerlerden çıkar. O yüzden kukla-kuklacı örnekleri verirler. Karşımızda bir operasyon demeti ile karşı karşıyayız. ABD’nin siyonist planı her neyse bunu öğreneceğiz. Türkiye’nin komşularını sosyolojik, güvenlik, ekonomik, ideolojik ve din boyutuyla anlatılması lazım. Belli ki ABD ve İsrail bir plan uygulayacaklar. Biz siyonist ve siyonizm laflarını daha çok uygulayacağız.” ifadelerini kullandı.

‘EMPERYALİST YAPININ SİYONİST PLANI ACIMASIZCA İŞLİYOR!’

YARAR: İSRAİL’İN ASIL GÜCÜ FİNANS VE TEKNOLOJİYİ KONTROL EDİYOR OLMALARI!

Mete Yarar, “Bu olaya baktığımda rahatsız olduğum durum şu dünyada 1,5 milyar Müslüman var, 17 milyon da Yahudi var. Bu durum nasıl oluyor diye oturup konuşuyoruz. İlk kıblemizi koruyamıyoruz, bu tartışılması gereken bir konu. İçinde de birçok şey tartışılması gerekiyor. Sosyal medyayı anında kontrol edenler tarafından hesaplarınız nasıl kapatılıyor. Bu olaylar yaşandığında nasıl tepki veriliyor? Finans, medya, teknoloji şirketleri ellerinde. İsrail’in silahlı gücünü konuşuyoruz ama asıl gücü finans, teknoloji ve sosyal medyadan Hollywood dahil olmak üzere her şeyi kontrol ediyorlar. Birçok kişi bunun aleyhinde kullanılacağını ve blokaja uğrayacağını düşünerek bu konulara girmemesi gerektiğine dair kendi sansürünü koruyor. Aynı Türkiye’de milliyetçilik, Türkçülük ve gelenekleriyle ilgili konularda bir şey konuşulamadığı gibi. Aynı durumdan uluslararası bir Yahudi grubu var. Türkiye’nin 83 milyon insanından kaç tanesi potansiyel anlamda sorumludur? Ne kadarı Türkiye’nin gerçekliğini kabul eden, vatansever ve ulusalcıdır? Kendi ülkemize başkayız, İsrail’e başka değiliz. Kendi ülkemizde bunu başarabiliyorsak uluslararası alanda da bunu başarabiliriz. Herkes kendi evinin önünü süpürmeye başladığında uluslararası konularda da bir araya gelmeyi öğrenebiliriz. Türkiye içinde bu konuyla ilgili fikir beyan edenlerinin genel tablosuna bakın, uluslararası anlamdaki tabloya bakın.” dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘EMPERYALİST YAPININ SİYONİST PLANI ACIMASIZCA İŞLİYOR!’ ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına İsrail ABD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.