Emniyet'ten Tuncay Özkan'a tehdit açıklaması!

CHP'li Tuncay Özkan'ı sosyal medya üzerinden tehdit eden "jitem.akrep" isimli kullanıcının emniyet teşkilatıyla herhangi bir ilişkisinin bulunmadığı ve söz konusu . paylaşımlar hakkında soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bugün CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın Twitter hesabındaki paylaşımında, kendisini sosyal medyadan tehdit eden "jitem.akrep" isimli sosyal medya kullanıcısının polis olabileceği yönündeki beyanına rastlanmadığı belirtildi.

Söz konusu duruma ilişkin açıklama yapılmasına gerek duyulduğu ifade edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız bilişim suçları ile mücadele etmek üzere 7 gün 24 saat esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütmektedir. Bu doğrultuda yapılan incelemelerde 'jitem.akrep' isimli hesap yöneticisinin 1976 doğumlu M.B. olduğu ve emniyet teşkilatıyla herhangi bir ilişkisinin bulunmadığı görülmüştür. Kişinin yapmış olduğu paylaşımlar sebebiyle de hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır."

Emniyet'ten Tuncay Özkan'a tehdit açıklaması! ile ilgili etiketler Twitter Emniyet Genel Müdürlüğü emniyet Tuncay Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.